Πανελλήνιες 2022 - Δίκτυα Υπολογιστών: Ο σχολιασμός των θεμάτων από την ΟΕΦΕ
Πανελλήνιες 2022: Ο σχολιασμός των θεμάτων που «έπεσαν» στο μάθημα των Δικτύων Υπολογιστών από την ΟΕΦΕ.

Οι  Πανελλήνιες 2022 συνεχίστηκαν σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, με τους υποψηφίους και τις υποψήφιες των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Σχετικά με το μάθημα των Δικτύων Υπολογιστών
Είναι μάθημα ειδικότητας, στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ από τους τομείς:

  • Πληροφορικής
  • Ηλεκτρολογίας, Ηλεκρονικής και Αυτοματισμού (Ειδικότητα: Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων)

Οι Πανελλήνιες 2022 συνεχίζονται την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, με τους υποψηφίους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε ΛατινικάΧημείαΠληροφορική και ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με ΙστορίαΦυσική, Οικονομία.

Ενώ, για τους μαθητές των ΕΠΑΛ συνεχίζονται την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, με τους υποψήφιους να εξετάζονται στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Τα θέματα του μαθήματος Δίκτυα Υπολογιστών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα θέματα που εξετάζονται αυτή τη στιγμή οι μαθητές των ΕΠΑΛ για το μάθημα Δίκτυα Υπολογιστών.

Το neolaia.gr, σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΔΕΑ, σας παρουσιάζει τις προτεινόμενες απαντήσεις για τα θέματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ.

Τα φετινά θέματα ήταν σαφή ως προς την διατύπωση και χαρακτηρίζονται ως μέτριας δυσκολίας.

Απαντήσεις στα θέματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι στα Δίκτυα Υπολογιστών

Το neolaia.gr μαζί με τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΔΕΑ σου παρουσιάζει τις προτεινόμενες απαντήσεις στα θέματα που «έπεσαν» σε αυτό το μάθημα ειδικότητας.

Ο σχολιασμός των θεμάτων από την ΟΕΦΕ

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα τον σχολιασμό του για τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι και υποψήφιες των ΕΠΑΛ στο μάθημα Δίκτυα Υπολογιστών.

Αναλυτικά ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ:

Τα θέματα στο μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών» των ΕΠΑ.Λ. κάλυπταν ένα μεγάλο μέρος της ύλης, δίνοντας έμφαση σε κεφάλαιο το οποίο τα προηγούμενα έτη δεν εξεταζόταν. Ήταν διατυπωμένα με σαφήνεια και οι ασκήσεις δεν ήταν απαιτητικές. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούσαν να ανταπεξέλθουν με ευκολία.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;