MasterChef 6: Οι δοκιμασίες στην Τοσκάνη συνεχίζονται - Δείτε το trailer
MasterChef 6: Ο μεγάλος τελικός συνεχίζεται στην Ιταλία

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκες χθες Δευτέρα 6 Ιουνίου οι δύο φιναλίστ, η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ταξίδεψαν στην Ιταλία προκειμένου να αγωνιστούν στις επόμενες μαγειρικές δοκιμασίες του μεγάλου τελικού.

Σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου οι δοκιμασίες του τελικού συνεχίζονται με φόντο την πανέμορφη Ιταλία. Συγκεκριμένα, οι δύο φιναλίστ θα κάνουν αρχικά μία στάση στη μικρή πόλη Greve in Chianti, όπου οι δύο επίδοξοι σεφ καλούνται πρώτα απ’ όλα να δημιουργήσουν ένα ωραίο panini και να το φάνε παρέα με τους τρεις αγαπημένους κριτές.


Και μετά τις χαλαρές στιγμές και τα panini, σειρά έχει ακόμη μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Αυτή τη φορά οι δύο παίκτες θα κληθούν να αντιγράψουν ένα πιάτο του μοναδικού Έλληνα σεφ με αστέρι Michelin στην Ιταλία, του Στέλιου Σακκαλή. Μάλιστα στο trai;er βλέπουμε ότι το άγχος έχει καταβάλλει και τους δύο με την Καλλιόπη να λέει αγχωμένη πως «δεν θα βγάλει πιάτο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Παράλληλα, βλέποντας τους κριτές να δοκιμάζουν τα πιάτα ακούμε τον κ. Σακκαλή να δηλώνει πως ένα από τα δύο πιάτα είχε αρκετά καλά στοιχεία, αλλά για τον ίδιο ένα πολύ κακό. Και όλα αυτά συμβαίνουν όσο ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη μάχονται «σώμα με σώμα» για το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Φυσικά ο πήχης έχει «ανέβει», αφού σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε το νικήτη ή τη νικήτρια του MasterChef 6. Μέχρι τότε όμως ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη συνεχίζουν να μαγειρεύουν, να αγωνίζονται και να… μαζεύουν βαθμούν με στόχο το έπαθλο!

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;