Σχεδιάζεται από τώρα το Survivor All Star: Ποιοι διάσημοι έχουν ήδη δεχθεί πρόταση
Με αγωνία αναμένεται το Survivor All Star την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα μείνει δίχως Survivor, μόνο που δεν θα το δούμε με το κλασσικό format, αλλά θα παρακολουθήσουμε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Survivor All Star.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ήδη σχεδιάζεται το project της επόμενης χρονιάς με το Survivor All Star.

Αρχικά η ρεπόρτερ ανέφερε: «Είναι 100% σίγουρο. Είναι γεγονός. Έχουν αρχίσει οι προσφορές στους παίκτες, έχουν αρχίσει να μαζεύουν το κοστολόγιο. Δηλαδή είσαι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πόσα θες για να έρθεις. Τυχαίο το όνομα. Η τελευταία εξέλιξη αναφέρει ότι επειδή το κόστος θα είναι πάρα πολύ μεγάλο, ενδέχεται το Survivor να παίζει 7 μέρες την εβδομάδα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως υπάρχουν δυο παίκτες που η παραγωγή τούς κάλεσε και τους ζήτησε να μην κλείσουν κάτι για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. «Μην πάτε σε αυτό το project γιατί θα κάνουμε το All Star. Το ένα πρόγραμμα παίζει τώρα και το άλλο θα παίζει του χρόνου παράλληλα με το Survivor». Το ένα είναι το reality επιβίωσης, το άλλο είναι μουσικό. «Πρόκειται για τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Acun τον θέλει», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αγαπημένο Survivor του κοινού, τον Γιώργο ΑγγελόπουλοΝτάνο!

Δες ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;