X Factor: Ο Ψινάκης στη Ρίζου - «Κουλτουριάρα, άπλυτη, άλουστη» (VIDEO)
X Factor: Η Μαρία Ρίζου δεν θέλει γυμνασμένες χορεύτριες και ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε.

Τράβηξε πάλι τα βλέμματα πάνω του ο Ηλίας Ψινάκης με επικά σχόλια και το πικάντικο χιούμορ που τον διακρίνει. Σε ρόλο γκεστ κριτή του «X Factor» ο γνωστός μάνατζερ κατάφερε να κάνει το πλατό να “λυθεί στα γέλια”.

Από το στόχαστρο του, δε, δεν απουσίασε ξανά η Μαρίζα Ρίζου την οποία και ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να πειράξει με χιούμορ αμέσως μετά την σκηνική εμφάνιση της Ιόλης Πενταρά από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη. «Σταματήστε να μου φέρνετε χορεύτριες γυμνασμένες! Κοριτσάρες με φωνάρες γυμνασμένες! Θέλω να φύγω! Γιατί; Γιατί εγώ εδώ πέρα φοράω κορσέδες να μαζεύουν τα ξίγκια που λέει και ο μπαμπάς μου» τόνισε με χαμόγελο η Μαρίζα Ρίζου μόλις της δόθηκε ο λόγος από τον παρουσιαστή του X Factor, Ανδρέα Γεωργίου.

«Γιατί να μη σας φέρνουν; Τι λέτε; Μια χαρά είστε! Εγώ σας περίμενα και είχα τρομάξει… Ε, κουλτουριάρα τώρα… Άπλυτη και άλουστη… Μια χαρά είστε, μια χαρά! Ειλικρινά πήγε η καρδιά μου στη θέση της» αποκρίθηκε, με πειραχτική ειλικρίνεια, ο Ηλίας Ψινάκης στην τραγουδίστρια και κριτή του X Factor, Μαρίζα Ρίζου.

https://www.youtube.com/watch?v=j0_vOzYQcrM&feature=emb_title

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;