X Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου τρέχει για να αποφύγει ένα... δεύτερο φιλί από τον Στέλιο Ρόκκο
Ο Ανδρέας Γεωργίου πήρε... ρεβάνς από τον Στέλιο Ρόκκο για το φιλί που είδαμε στο πρώτο live show του «X Factor».

Το δεύτερο live show του «X Factor» με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Στη θέση της κριτικής επιτροπής βρίσκονταν και πάλι η Μαρίζα Ρίζου, ο Χρήστος Μάστορας, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε το παρών σε ρόλο γκεστ κριτή. Κατά την έναρξη του σόου, όμως, είδαμε μία χιουμοριστική στιγμή με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Ρόκκο και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Στην έναρξη του δεύτερου live του «X Factor», ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αστειευτεί με τον κριτή και γνωστό τραγουδιστή για το φιλί που είχαν δώσει στο προηγούμενο live. Ο Στέλιος Ρόκκος αναρωτήθηκε με χιούμορ όταν ανέβηκε στη σκηνή και ο Ανδρέας Γεωργίου έτρεχε να αποφύγει τον τραγουδιστή:

«Γιατί τρέχεις; Φοβάσαι;»

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του σόου άπλωσε το χέρι για να του το χειροφιλήσει ο τραγουδιστής, ενώ, συμπλήρωσε με χιούμορ:

«Μην έχουμε πάλι ατυχήματα! Στέλιο, συγνώμη για αυτό, αλλά μια ολόκληρη εβδομάδα δεν με πήρες ένα τηλέφωνο. Δεν μπορείς να με φιλάς έτσι και να μην με παίρνεις ένα τηλέφωνο» 

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης δήλωσε με χαμόγελο και αρκετή δόση χιούμορ:

«Τον εξέθεσες και πρέπει να τον αποκαταστήσεις»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
90 - 82
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;