Σοφία Μαργαρίτη: Κινείται νομικά κατά της παραγωγής του Survivor - «Με πήγαν μετά από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο»
Η Σοφία Μαργαρίτη αποκαλύπτει τον λόγο που την έκανε να κάνει μήνυση εναντίον της παραγωγής του Survivor.

Το πρωί της Δευτέρας, 30 Μαΐου, η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στον αέρα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τον λόγο που αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση εναντίον της παραγωγής του Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για τον τραυματισμό της, αλλά και γιατί αποφάσισε να συνεχίσει μέσω της δικαστικής οδού.

Όπως είπε αρχικά:

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του»

Η Σοφία Μαργαρίτη, στη συνέχεια, δήλωσε:

«Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο. Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση»

Μάλιστα, η ίδια επισήμανε πως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την εταιρεία παραγωγής, η οποία έχει χαθεί εδώ και μήνες.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;