Ανδρομάχη: Το παράπονό της για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2022
Η Ανδρομάχη μίλησε για τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision 2022.

Η Ανδρομάχη ήταν η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision 2022αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και έτσι, την ακούσαμε μόνο στον Β’ Ημιτελικό που τραγούδησε το «ELA».

Λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη της Eurovision η Ανδρομάχη μιλώντας σε κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών και σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Happy Day» σήμερα Δευτέρα 30 Μαΐου εξέφρασε το παράπονό της υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ένιωσε ότι την αντιμετώπισαν σαν ξένη εδώ στην Ελλάδα.

«Έχω μια γεύση πάρα πολύ γλυκιά γιατί ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία και μάς λείπει πάρα πολύ το Τορίνο και αυτό που ζούσαμε. Γενικά, το μόνο πράγμα που με πικραίνει, για να το πω έτσι, είναι ότι είμαι μία Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα…

Είμαι Ελληνίδα καλλιτέχνης, Έλληνες με ακούνε, για Έλληνες, κυρίως, τραγουδάω, και για τους Έλληνες και για τους Κύπριους εννοείται, και με ενόχλησε λίγο το ότι είδα μια αντιμετώπιση σαν να είμαι κάποια ξένη, από κάπου αλλού, δεν ξέρω πώς να το πω», είπε η Ανδρομάχη όσον αφορά την αντιμετώπιση που έλαβε κατά τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;