Ανδρομάχη: Αυτοτρολάρεται που δεν πέρασε στον τελικό της Eurovision με ένα βίντεο στο TikTok
Η Ανδρομάχη ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και αυτοτρολάρεται για το ότι δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision 2022.

Η Eurovision 2022 ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο με την Ουκρανία και τους Kalush Orchestra να αναδεικνύονται ως οι μεγάλοι νικητής του διαγωνισμού. Όμως, σε όλους έλειψε η Κύπρος με την Ανδρομάχη από τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η Ανδρομάχη με το «Ela» διαγωνίστηκε στον Β’ Ημιτελικό και δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην κορυφαία δεκάδα του ημιτελικού αυτού και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου, η Ανδρομάχη έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας σχετικά:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, αλήθεια. Περάσαμε τέλεια. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε και εσείς όπως εμείς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Και θα τα λέμε εμείς»

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και σε μία πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok, ανέβασε ένα βίντεο για τον διαγωνισμό. Σε αυτό τη βλέπουμε να χορεύει το τραγούδι της Πέπης Τσεσμελή «Μπότες» και… να αυτοτρολάρεται.

Το κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευσή της γράφει:

«Pov: Όταν όλοι οι φίλοι σου σ’ έχουν παίξει να περάσεις τελικός στην Eurovision κι εσύ τους πας κουβά»

@andromache_dim Καλά πήγε αυτό🤣❤️‍🔥🌟 #joking #eurovision2022 #andromache #ela #thankyou #liveyou #fy #fypage #mpesfypgamw #tiktok #truestory ♬ πρωτότυπος ήχος – greek__singers

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;