Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε
Νέα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πολλές αποκαλύψεις από τρέιλερ από νέες σειρές και ταινίες που θα απολαύσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Από ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών 2022, μέχρι νέες σεζόν από πολυαναμενόμενες και αγαπημένες σειρές.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που είδαμε μέσα στο χρονικό διάστημα που πέρασε.

Ταινίες

Three Thousand Years of Longing

Η νέα ταινία του George Miller έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η νέα ταινία του δημιουργού του «Mad Max: Fury Road», ακολουθεί μία ακαδημαϊκό που συναντάει ένα Τζίνι που τις προσφέρει τρεις ευχές.

Bros

Μία διαφορετική κομεντί έρχεται δια χειρός Billy Eichner. Πρόκειται για την πρώτη ρομαντική κωμωδία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ένα καστ εξ ολοκλήρου γκέι και το πρώτο τρέιλερ είναι απολαυστικότατο.

Good Luck to You, Leo Grande

Η Νάνσι Στόουκς είναι μια 55χρονη χήρα που λαχταρά για κάποια περιπέτεια, ανθρώπινη σύνδεση και λίγο και καλό σεξ. Μία ταινία που, επίσης, επικεντρώνεται σε μία ιστορία που δε συνηθίζουμε να βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη.

Spiderhead

Ένας απολαυστικός και “σκοτεινός” Chris Hemsworth πρωταγωνιστεί στην ταινία του Netflix ως ένας οραματιστής επιστήμονας υπεύθυνος για την ίδρυση μιας πολυτελούς φυλακής στην οποία οι κρατούμενοι επαναφέρονται στην κοινωνία με τη βοήθεια συνεδριών πειραματικής θεραπείας και φαρμάκων που αλλάζουν το μυαλό.

The Forgiven

Ο Ralph Fiennes και η Jessica Chastain ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα ταινία. Υποδύονται ένα ζευγάρι πλουσίων οι οποίοι ένα βράδυ σκοτώνουν με το αυτοκίνητό τους ένα άνδρα και όταν το μαθαίνει η οικογένειά του απαιτεί να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Prey

Η Disney θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο franchise με μία ταινία prequel της επιτυχίας του 1987. Ο Νταν Τράτστενμπεργκ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και η ταινία αναμένεται να έρθει στο Disney+ μέσα στο καλοκαίρι.

Σειρές

She-Hulk: Attorney at Law

Ακόμα ένας Hulk συστήνεται στον σύμπαν του MCU. Αυτή τη φορά είναι η Jennifer Walters, μία δικηγόρος και ξάδερφος του Bruce Banner, που έχει τις δυνάμεις του ξαδέρφου της.

The Umbrella Academy Season 3

Στις 22 Ιουνίου έρχεται η τρίτη σεζόν μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Irma Vep

Ο Ολιβιέρ Ασαγιάς μεταφέρει μία ταινία του σε μίνι σειρά για το ΗΒΟ Max. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Alicia Vikander.

Netflix Geeked Week

Το Netflix έχει συνδέσει για τα καλά την geek κουλτούρα με το mainstream και στο νέο τρέιλερ μας χαρίζει νέα teaser για τις πολυαναμενόμενες σειρές της πλατφόρμας. Ανάμεσα σε αυτές βλέπουμε σκηνές από τα «The Sandman» και «Stranger Things».

Queer as Folk

Ένα σύγχρονο ριμέικ μίας κλασσικής σειράς που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της έρχεται στις 9 Ιουνίου στο Peacock.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;