Δύο ταινίες και τέσσερις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες νέες σειρές και ταινίες για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Το ΣουΚου έρχεται με αρκετές νέες προτάσεις από σειρές και ταινίες που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου. Μία νέα ελληνική ταινία που θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στη δύναμη της ρομαντικής ταινίας, αλλά και σειρές που θα σε βάλουν σε διαφορετικούς κόσμους και καταστάσεις.

Ταινίες

Μαγνητικά Πεδία

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η ελληνική ταινία που αναμένεται να κάνει αίσθηση αυτή την καλοκαιρινή περίοδο ακολουθεί την Έλενα και τον Αντώνη, που συναντιούνται στο φέρι για την Κεφαλονιά και ξεκινούν μια απρόοπτη περιπλάνηση στο νησί για να θάψουν ένα μεταλλικό κουτί. Η ταινία είναι υποψήφια για εφτά βραβεία Ίρις και δεν πρέπει να τη χάσεις.

Το Κοστούμι

Ένας ειδικός κόφτης πρέπει να ξεγελάσει μια επικίνδυνη ομάδα μαφιόζων για να επιβιώσει από μια μοιραία νύχτα. Ο σεναριογράφος του Imitation Game επιστρέφει με ένα ’50s νουάρ θρίλερ.

Σειρές

Love, Death + Robots Season 3

Η βραβευμένη με Emmy ανθολογία του Netflix επιστρέφει με νέα επεισόδιο. Το τρίτο κεφάλαιο έρχεται σε παραγωγή Tim Miller και David Fincher και δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Now and Then

Το Apple TV+ μπαίνει στον κλάδο των σειρών που δεν είναι στην αγγλική γλώσσα με τη νέα του παραγωγή. Το Τώρα είναι το reunion που προκύπτει για πέντε παλιούς συμφοιτητές όταν έχουν να αντιμετωπίσουν μία κοινή απειλή. Το Τότε ήταν πριν από 20 χρόνια, όταν ένα εορταστικό Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του έκτου μέλους της παρέας.

Halo

Η σειρά που βασίζεται στο επιτυχημένο videogame ολοκλήρωσε τον πρώτο του κύκλο και θα προβληθεί στο Cosmote Series Marathon HD. Το Halo ακολουθεί μια επική σύγκρουση στο 26ο αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής γνωστής ως Covenant. Το Halo θα συνδυάσει βαθιά τραβηγμένες προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον.

Night Sky

Η σειρά του Amazon Prime ακολουθεί τον Φράνκλιν και την Αϊρίν Γιορκ, ένα ζευγάρι που πριν από χρόνια ανακάλυψε έναν θάλαμο θαμμένο στην αυλή του σπιτιού τους που οδηγεί ανεξήγητα σε έναν παράξενο, έρημο πλανήτη.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;