Φοιτητικές εκλογές 2022: Η αφίσα & οι θέσεις της «ΠΑΝΚΣ»
Φοιτητικές εκλογές 2022: Αναλυτικά οι θέσεις της «ΠΑΝΚΣ» - Η αφίσα της νέας παράταξης

Οι φοιτητικές εκλογές 2022 ξεκίνησα από τις 07:00 το πρωί. Οι εκλογές που έχουν χαρακτηρίσει τη φοιτητική ζωή επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια αναβολών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και θα αναδείξουν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων.

Τελευταία φορά έγιναν στα πανεπιστήμια στις 11 Απριλίου του 2019.

Φέτος, οι εγγεγραμμένοι φοιτητές ανέρχονται σε 554.050. Οι φοιτητές μπορούν να ψηφίσουν με το πάσο και την ταυτότητά τους στις σχολές τους από τις 07:00 το πρωί έως και τις 19:00 το βράδυ. Να σημειώσουμε ότι οι ώρες αυτές δεν είναι απολύτως δεσμευτικές, καθώς ο κάθε σύλλογος ορίζει τις ώρες που βολεύουν.

Επιπλέον, σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, ενώ σε μερικά ΑΕΙ δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ούτε και στις 19 Μαΐου.

Για να σε προετοιμάσουμε κατάλληλα για να ψηφίσεις σου παρουσιάζουμε τις θέσεις και τις αφίσες από τις διάφορες φοιτητικές παρατάξεις.

Φοιτητικές εκλογές 2022: Η ανακοίνωση της «ΠΑΝΚΣ»

Η «ΠΑΝΚΣ» είναι η πρώτη μη κομματική φιλελεύθερη φοιτητική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Έχεις ως στόχο να φέρει τα πανεπιστήμια μας στα ευρωπαϊκά πρότυπα περιορίζοντας τις κακές πρακτικές των μέχρι τώρα παρατάξεων που όλοι γνωρίζουμε.

Η «ΠΑΝΚΣ» δίνει βάση στην ακαδημαϊκή ελευθερία, την αξιοκρατία, την αξιολόγηση καθηγητών και στα καθημερινά προβλήματα των φοιτητών με πρότυπο ένα πανεπιστήμιο σύγχρονο, ανοιχτό και καινοτόμο.

Η αφίσα της «ΠΑΝΚΣ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PROJECT ΠΑΝΚΣ (@project_panks)

Φοιτητικές εκλογές αποτελέσματα 2022 στο neolaia.gr

Συντονιστείτε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στο neolaia.gr για τις Φοιτητικές εκλογές αποτελέσματα 2022 και για ό,τι νεότερο προκύψει! Μπορείτε να μας στέλνετε μηνύματα, άρθρα, απόψεις σας, φωτογραφίες και βίντεο στο: info@neolaia.gr

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;