Ozark: Το φινάλε ψηφίστηκε από τους φανς ως το χειρότερο επεισόδιο της σειράς
Το τελευταίο επεισόδιο του «Ozark» δίχασε τους φανς και συγκέντρωσε τη χειρότερη βαθμολογία από κάθε άλλο επεισόδιο της σειράς.

Μία από τις σειρές του Netflix που είχε ξεχωρίσει και είχε καταφέρει να κατακτήσει το δικό της φανατικό κοινό ήταν το «Ozark». Η σειρά έφτασε στο τέλος της με το δεύτερο μισό του τέταρτου κύκλου της να κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου. Ωστόσο, το φινάλε της σειράς φαίνεται να μην ικανοποίησε τους φανς.

Το τελευταίο επεισόδιο, που είχε τον «A Hard Way To Go» και κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, έχει αποσπάσει τη χειρότερη βαθμολογία κοινού στο IMDb σε σχέση με τα υπόλοιπα επεισόδιο της σειράς. Το φινάλε έχει συγκεντρώσει μόλις 6,8 στα 10 στην κινηματογραφική βάση δεδομένων. Για να σου δώσουμε να καταλάβεις σε τι βαθμολογίες κινούνται τα επεισόδια της σειράς, το επόμενο χαμηλότερο επεισόδιο είναι το «Kaleidoscope» από την πρώτη σεζόν που έχει βαθμολογία 7,5. (δηλαδή 0,7 βαθμούς διαφορά!).

Ακολουθούν SPOILER για το φινάλε του «Ozark»

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Netflix, η Ruth Langmore (Julia Garner) πεθαίνει σκοτώνεται από την Camila Elizondro (Veronica Falcon) ως αντίποινα για τη δολοφονία του Javi.

Ο Mel Sattem (Adam Rothenberg) έχει τα στοιχεία που χρειάζεται για να βάλει φυλακή την οικογένεια Byrde μετά και τον εντοπισμό της στάχτης του Ben, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τον Jonah (Skylar Gaertner) και ένα όπλο που κρατά. Η οθόνη γίνεται μαύρη, ακούγεται ένας πυροβολισμός, υπονοώντας ότι o Sattem πεθαίνει.

Τα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter για το φινάλε

Οι φανς της σειράς φαίνεται να έχουν διχαστεί με το φινάλε. Ένας χρήστης στο Twitter έγραψε:

«Είμαι πραγματικά τόσο απογοητευμένος με το φινάλε του Ozark που πονάει»

Ένας άλλος φαν της σειράς γράφει:

«Προς τους κριτικούς που έλεγαν ότι το φινάλε του Ozark ήταν ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών: Μήπως παίρνετε κρακ ή κάτι τέτοιο; Είδαμε την ίδια σειρά;»

Από την άλλη μεριά, όμως, ένας θεατής της σειράς έγραψε:

«Αυτό το τέλος του Ozark ήταν απλά τέλειο. Η ουσία παρέμεινε… ότι ο κόσμος είναι ένα άδικο μέρος, ανεξάρτητα από το τι αισθάνεσαι γι’ αυτόν» 

Σου έχουμε συγκεντρώσει ακόμα μερικά σχόλια και θα θέλαμε να ακούσουμε και τη δική σου άποψη!

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;