Ozark: Θα δούμε spinoff μετά το τέλος της σειράς; - Η απάντηση που έδωσε ο δημιουργός
Τελικά θα αποκτήσει το «Ozark» δικό του spinoff;

Το «Ozark» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Netflixη οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 29 Απριλίου με την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της τέταρτης και τελευταίας σεζόν. Ωστόσο, όπως έχει συμβεί με πολλές σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, μετά το τέλος της σειράς συχνά έρχονται στη μικρή οθόνη νέες σειρές spinoff.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ενός spinoff ο δημιουργός του «Ozark», Κρις Μάντι, ανέφερε ότι δεν αποκλείει περισσότερες ιστορίες του σύμπαντος που έχει δημιουργήσει με τη μορφή spinoff.

Μιλώντας στο «The Hollywood Reporter» κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του φινάλε της σειράς στη Νέα Υόρκη στις αρχές Απριλίου είπε:

«Το σκέφτηκα για λίγο. Αν υπήρχε ένας φυσικός τρόπος, δεν θα το απέκλεια».

Το Ozark ακολουθεί έναν οικονομικό σύμβουλο ο οποίος παίρνει την οικογένειά του από το Σικάγο στα Όζαρκ του Μιζούρι με σκοπό να ξεπλύνει 500 εκ. δολάρια σε χρονικό διάστημα πέντε χρόνων για έναν έμπορο ναρκωτικών.

Αν ο Μάντι αποφασίσει να διευρύνει το σύμπαν που δημιούργησε, θα έχει την υποστήριξη του στούντιο πίσω από το «Όζαρκ» MRC, καθώς και άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ που ανήκουν στο είδος της Prestige TV όπως τα «The Great» και «Shining Girls».

«Νομίζω ότι το “Όζαρκ” θα ζει για πάντα», είπε η πρόεδρος τηλεοπτικών παραγωγών του MRC, Ελίζ Χέντερσον στο The Hollywood Reporter. «Και πιστεύω ότι ένα από τα πιο κουλ πράγματα στο Όζαρκ είναι ότι θα το ονόμαζα μια σειρά που έχει φτιάξει έναν διαφορετικό κόσμο. Υπάρχει ένα σύμπαν που έχει δημιουργηθεί».

Τα σχόλια του Μάντι συμπληρώνουν εκείνα του συνδημιουργού του Όζαρκ, Μαρκ Γουίλιαμς, ο οποίος τον Φεβρουάριο συζήτησε στον ιστότοπο ScreenRant τα πλεονεκτήματα ενός spinoff της σειράς για τους χαρακτήρες Γκάρνερ και Ρουθ.

Αφού διευκρίνισε ότι η απόφαση ανήκε κυρίως στο Netflix και στον Μάντι, πρόσθεσε: «Αλλά θα ήμουν ενθουσιασμένος αν συνέβαινε αυτό, προφανώς η Ρουθ ήταν ένας τόσο σπουδαίος χαρακτήρας σε όλη τη διάρκεια, αλλά νομίζω ότι πρέπει να γίνει σωστά».

Με πληροφορίες από το Independent

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;