Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά και το CinemaCon 2022, η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν σχετικά “ήσυχη” σε ό,τι αφορά τα τρέιλερ από νέες σειρές και ταινίες που είδαμε. Ωστόσο, ανάμεσά τους βλέπουμε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022, αλλά και την επιστροφή ενός σκηνοθέτη σε ταινίες τρόμου που τον έκαναν γνωστό.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε μέσα στην εβδομάδα.

Ταινίες

Jurassic World: Dominion

Η τελευταία ταινία της τριλογίας του «Jurassic World» φέρνει το καστ της τριλογίας δίπλα στο καστ των πρώτων ταινιών του «Jurassic Park» και δεν μπορούμε να περιμένουμε. Οι δύο προηγούμενες ταινίες της σειράς είχε κάνει εισπράξεις πάνω από 1,3 δισ. στο παγκόσμιο box office η κάθε μία, και η τρίτη ταινία αναμένεται να είναι μία από τις μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού.

The Black Phone

Ο Scott Derrickson επιστρέφει στις ταινίες τρόμου που τον έκαναν γνωστό μετά την προσπάθειά του στο να σκηνοθετήσει μεγάλα blockbuster με το «Doctor Strange». Στο τρέιλερ βλέπουμε και έναν εκπληκτικό και τρομακτικό Εthan Hawk.

Bodies Bodies Bodies

Το στούντιο A24 μας προτείνει ακόμα μία ταινία τρόμου, όπου εφτά κορίτσια έχουν αποκλειστεί σε ένα σπίτι στη μέση του πουθενά κατά τη διάρκεια ενός τυφώνας. Το πάρτι μετατρέπεται σε κάτι τελείως διαφορετικό και τρομακτικό.

Flux Gourmet

Ο Peter Strickland επιστρέφει με μία διαφορετική ταινία τρόμου, που μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με το πρώτο τρέιλερ. Στην ταινία, επίσης, βλέπουμε να πρωταγωνιστούν οι Μάκης Παπαδημητρίου και Ariana Labed, οπότε σίγουρα θα τη δούμε.

Σειρές

The Essex Serpent

Ο Tom Hiddleston και η Claire Danes πρωταγωνιστούν σε μία νέα σειρά εποχής για το Apple TV+. Μία ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα που θέλουμε πολύ να ανακαλύψουμε.

Hacks Season 2

Η κωμική σειρά που περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει. Η Jean Smart επιστρέφει σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας της και η σειρά αναμένεται να μας χαρίσει πολύ και έξυπνο χιούμορ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

The Pentaverate

Ο Mike Myers επιστρέφει με μία νέα σειρά του Netflix. Ο γνωστός κωμικός πρωταγωνιστεί στη σειρά σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;