Dave Chappelle: Επίθεση δέχθηκε ο κωμικός κατά τη διάρκεια παράστασής του
Ο κωμικός Dave Chappelle δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια παράστασής του σε ένα περιστατικό που θυμίζει το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στα Όσκαρ 2022.

Ο γνωστός κωμικός Dave Chappelle δέχθηκε επίθεση ενώ έδινε παράσταση στη σκηνή την Τρίτη στο Hollywood Bowl στο Λος Άντζελες.

Τα βίντεο, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν έναν άνδρα να ορμάει στη σκηνή και να χτυπά τον καλλιτέχνη στο έδαφος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Netflix is a Joke». Στη συνέχεια, ο εισβολέας σηκώνεται και προσπαθεί να τρέξει έξω από τη σκηνή προτού τον πιάσει κάποιος που φαίνεται να ανήκει στο προσωπικό ασφαλείας το Hollywood Bowl και στα μέλη της ομάδας του Chappelle.

Ο Chappelle έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στο Hollywood Bowl τον τελευταίο μήνα.

Τα βίντεο από το περιστατικό που έγινε στη σκηνή του φεστιβάλ είναι λίγα, καθώς τα κινητά τηλέφωνα των καλεσμένων υποτίθεται ότι παρέμεναν κλειστά κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ο ιστότοπος του Hollywood Bowl υποδεικνύει ότι τα τηλέφωνα των συμμετεχόντων έπρεπε να είναι ασφαλισμένα σε συσκευές Yondr, οι οποίες επιτρέπουν στους επισκέπτες να κρατούν τα τηλέφωνά τους, αλλά τα σφραγίζουν ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Όπως υποδηλώνει ο ιστότοπος, η πρόσβαση σε αυτά είναι δυνατή μόνο σε καθορισμένους «Χώρους χρήσης τηλεφώνου» στον χώρο.

Ωστόσο, μερικά βίντεο έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα αποσπάσματα να δείχνουν πως ο Dave Chappelle φαίνεται να μην έχει πάθει κάτι και γρήγορα να ανακτάει την ψυχραιμία του μετά την επίθεση. Ενώ, ο Chris Rock ανεβαίνει στη σκηνή και λέει, αστειευόμενος:

«Ήταν ο Will Smith;»

Ο Chappelle έχει υπάρξει μια αμφιλεγόμενη φιγούρα για τα συχνά αστεία του για τα τρανς άτομα και την αντίληψη ότι είναι τρανσφοβικός.

Ένας εκπρόσωπος του Hollywood Bowl είπε στο πρακτορείο ειδήσεων, PA Media, ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για την επίθεση. Ο εκπρόσωπος υποστηρίζει τα εξής:

«Το περιστατικό που συνέβη στο Hollywood Bowl στις 3 Μαΐου 2022 είναι μια ενεργή έρευνα και δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτήν τη στιγμή»

Το περιστατικό θυμίζει σε πολλούς το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock κατά τη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ 2022 τον Μάρτιο και πιθανότατα θα εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ελευθερία του λόγου και την ασφάλεια των κωμικών.

Πηγή: Variety

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;