Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ποιοι διαγωνιζόμενοι από τον 3ο ημιτελικό πέρασαν στον μεγάλο τελικό του σόου
Δύο διαγωνιζόμενοι πέρασαν κατευθείαν στον μεγάλο τελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ τρεις τέθηκαν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού.

Ακόμη ένας ημιτελικός ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Ο 30ς ημιτελικός έφερε σε κάποιους το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του σόου.

Οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή του σόου ταλέντων δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να κατακτήσουν μία θέση στο μεγάλο τελικό. Πέντε, όμως, προσπάθειες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Αυτοί ήταν η Στέλλα Τσεκουρά, ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, οι Kings Don’t Care, η Criziel Baculi και η Ksenia Kochenkova.

Κατευθείαν στον τελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» πέρασαν οι:

  • Kings Don’t Care από τη Θεσσαλονίκη και
  • Κωνσταντίνος Τσαμαδός ο 14χρονος τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών

Τα άλλα τρία ταλέντα τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για να επιλέξει αυτό εκείνον που θέλει να δει στον τελικό του σόου. Να υπενθυμίσουμε πως η ψηφοφορία είναι ηλεκτρονική και ξεκινάει με το τέλος της εκπομπής και διαρκεί μέχρι τα μεσάνυχτα. Όποιος από τους τρεις συμμετέχοντες συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, θα πάει απευθείας στον μεγάλο τελικό. Οι τρεις συμμετέχοντες που διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού από τον 3ο ημιτελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» είναι οι:

  • Στέλλα Τσικουρά,
  • Criziel Baculi και
  • Ksenia Kochenkova

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
 0 
 1 
 0