MasterChef 6: Ανατροπή με την αποχώρηση στον διαγωνισμό μαγειρικής
Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς στο MasterChef 6.

Στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 6, η ομάδα που έχασε ήταν η Κόκκινη και έπρεπε να αναλογιστεί τις αστοχίες και τα λάθη της, καθώς και να αναδείξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Η ψηφοφορία, που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, για να προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, συνοδεύτηκε από εντάσεις και καταλογισμό ευθυνών. Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας εξαιρέθηκε η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία είχε την κάρτα ασυλίας, αλλά και η Ελπίδα Μορφούλη, η οποία κέρδισε στη Δοκιμασία Ασυλίας.

Αρχικά, η πορεία της ψηφοφορίας έδειχναν πως μαγειρικά θα έπρεπε να αναμετρόντουσαν ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Φανή Ζιώγα. Οι δυο παίκτες του MasterChef 6 συγκέντρωσαν από έξι βαθμούς με αρκετά καρφιά προς το πρόσωπό τους για τις κινήσεις τους τόσο στην ομαδική δοκιμασία όσο και στο διαγωνισμό γενικότερα. Όμως, όλα ανατράπηκαν όταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ ανακοίνωσε πως θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας για να σώσει τον Νικήτα.

Οι επόμενοι στην κατάταξη ήταν ο Νίκος Μπέρκας και ο Μάριος Λιόλιος. Η Καλλιόπη αποφάσισε πως τη θέση του Νικήτα θα έπερνε ο Νίκος. Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Φανή και ο Νίκος. Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες θα έπρεπε να αποδείξουν πως αξίζουν να συνεχίσουν στο MasterChef 6 μέσα από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Ο καλεσμένος των τριών κριτών chef Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν o chef, με σπουδές Sommelier, Χάρης Νικολούζος, ο οποίος έβαλε μία αρκετά απαιτητική δοκιμασία στους διαγωνιζόμενους. Οι δύο υποψήφιοι σεφ κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο και να δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε παρασκευές και τις υφές, έτσι ώστε να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα και να διατηρήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Τελικά, ο παίκτης με το χειρότερο αποτέλεσμα και αυτός που θα αποχωρούσε για δεύτερη φορά από το διαγωνισμό, ήταν ο Νίκος Μπέρκας. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς έτσι, καθώς η Φανή ανακοίνωσε πως για προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας, θέλει να είναι αυτή που θα βρεθεί εκτός διαγωνισμού.

MasterChef 6: Το Top 12 του διαγωνισμού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;