Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ποιοι πέρασαν στον μεγάλο τελικό του σόου από τον 1ο ημιτελικό;
Δύο ταλέντα πέρασαν απευθείας στον μεγάλο τελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ ακόμα τρία τέθηκαν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού για να κριθεί το μέλλον τους στο σόου.

Ο πρώτος ημιτελικός του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι πρώτοι 10  διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή του σόου με σκοπό να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στο σόου ταλέντων του ΑΝΤ1 θα δούμε τέσσερις ημιτελικούς. Σε κάθε έναν από αυτούς θα ανεβαίνουν στη σκηνή 10 διαγωνιζόμενοι. Από αυτά, οι κριτές του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα πρέπει να ξεχωρίσουν τα πέντε καλύτερα ταλέντα. Από αυτά τα πέντε ταλέντα, τα δύο περνάνε κατευθείαν στον τελικό. Οι άλλοι τρεις διαγωνιζόμενοι τίθενται στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για να επιλέξει αυτό ποιο από αυτά θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν που κέρδισαν την κριτική επιτροπή είναι οι εξής:

  • Nefelopetra Kids,
  • Κωνσταντίνος Σαββίδης,
  • Δημήτρης Τσίγγος,
  • Ευφραιμία Χαλιλοπούλου και
  • Christian Weddy & Melanie Simic

Aπευθείας στον τελικό πέρασαν η 14χρονη τραγουδίστρια Ευφραιμία Χαλιλοπούλου και οι Christian Weddy & Melanie Simic με ένα act τολμηρό και εξαιρετικά ριψοκίνδυνο. Οι υπόλοιποι τρεις τέθηκαν σε ψηφοφορία με το κοινό να είναι αυτό που θα κρίνει το μέλλον τους στο σόου.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
  
 1