Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμά της στον Μάνο - «Να έρθει σε επισκεπτήριο να ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρόσκληση μέσα από το κελί της στον Μάνο Δασκαλάκη.

Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει σοκάρει το πανελλήνιο και είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης παντού, με τον κόσμο να ζητά δικαίωση των τριών αθώων ψυχών. Βασική κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας είναι η μητέρα της,  Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει ήδη προφυλακιστεί αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ θεωρείται η βασική ύποπτος για τους θανάτους και των άλλων δύο κοριτσιών, που ήταν κόρες της.

Παρ’ ότι οι έρευνες συνεχίζονται και έδειξαν πως ο θάνατος τόσο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας είχαν ίχνη ασφυξίας, η κατηγορούμενη αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Μάλιστα, στέλνει το δικό της μήνυμα προς τον Μάνο Δασκαλάκη, μετά τα όσα είπε για εκείνη και την υπόθεση του θανάτου των παιδιών της.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη δήλωσε μέσα από το κελί της:  «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας». Μετά τον εντοπισμό κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα, αλλά και την έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη ασφυξίας, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. «Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου» επανέλαβε.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχεται ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο» είπε. Η 33χρονη υποστηρίζει ότι έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της, που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.

Τι είχε δηλώσει ο Μάνος Δασκαλάκης

«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είχε πει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;