Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Ειλικρινά γελάω με τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης» (ΒΙΝΤΕΟ)
Τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών αντέκρουσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό».

Στην εκπομπή του ΑΝΤ «Πρωινό» μίλησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της  Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη με την κατηγορία για ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, από πρόθεση.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε τα όσα ακούγονται για την ίδια σχετικά με τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που τις προσάπτουν.  «Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό». είπε αρχικά.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας και έκανε λόγο για ιατρικό λάθος, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι η αδερφή της είχε εξωσυζυγική σχέση με τον νονό της Μαλένας.

Έσπευσε να τονίσει πως δεν φοβάται μήπως στο μέλλον εμπλακεί στην υπόθεση και κατηγορηθεί για κάτι: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Θα πω τα περιστατικά όπως τα έχω ζήσει».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;