Πάτρα: Οι πρώτες εικόνες από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου - Διαψεύδεται η εξωσυζυγική σχέση
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ, οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών συνεχίζουν να είναι ραγδαίες.

Η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες. Πριν από μερικές ώρες, το protothema,gr έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το κελί όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη στην υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ και άλλες εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα που μίλησε σε εκπομπή του MEGA, η προφυλακισμένη τοποθετήθηκε σε ένα «αποστειρωμένο» περιβάλλον σε μονόκλινο κελί, με λιγοστά πράγματα γύρω της και μακριά από άλλες συγκρατούμενες, στο πλαίσιο σχεδίου της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, για την προστασία της ζωής της. Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η μητέρα των τριών παιδιών έχει δικαίωμα προαυλισμού δύο φορές την ημέρα, όταν οι άλλες συγκρατούμενές της έχουν ήδη επιστρέψει στα κελιά τους.

Το κελί της φέρεται να βρίσκεται στη γυναικεία πτέρυγα, στον πρώτο όροφο, απέναντι από τα κελιά που φιλοξενούσαν μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» και της 17Ν. Μάλιστα, στο χώρο δεν υπάρχουν σεντόνια και μεγάλες πετσέτες, ώστε να αποσοβηθεί ο κίνδυνος αυτοχειρίας, ενώ το στρώμα είναι ειδικό ώστε να μην παίρνει φωτιά. Για τους ίδιους λόγους, δεν επιτρέπεται να έχει μαζί της σπίρτα ή αναπτήρα για τα τσιγάρα της.

Η κατηγορουμένη συναντήθηκε με την Εισαγγελία Αθηνών για τρεις ώρες, στο πλαίσιο μιας αναγνωριστικής συνάντησης, όπου ζήτησε να μάθει τι μπορεί να κάνει.

Το ρεπορτάζ, επίσης, αναφέρει πως όταν πέρασε το κατώφλι των φυλακών, η 33χρονη ήταν απένταρη. Στο πρώτο επισκεπτήριο που είχε με την οικογένειά της, οι συγγενείς της, της πήγαν 100 ευρώ, μία τηλεόραση με κεραία, ρούχα ενώ η κατηγορουμένη έχει δανειστεί ορισμένα λογοτεχνικά βιβλία από την βιβλιοθήκη των φυλακών.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα περί εξωσυζυγικής σχέσης

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε δει αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, να είχε εξωσυζυγική σχέση με τον νονό της Μαλένας. Η αντίδραση του νονού ήταν σφοδρή και εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του, Κώστα Κρεμμύδα.

Στην ανακοίνωσή του διαψεύδει τα σενάρια περί εξωσυζυγικής σχέσης, κάνοντας λόγο για αθλιότητας και στοχοποίησή του. Ενώ, άφησε αιχμές τόσο για τις αστυνομικές, όσο και για τις διωκτικές αρχές για την παθητική στάση τους στην υπόθεση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του:

«Πρόκειται για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Το επόμενο στάδιο αυτής της ανθρωποφαγίας και του κανιβαλισμού, αναρωτιέμαι ποιο θα είναι; Ο προπηλακισμός ή ακόμα και ακραίες βίαιες συμπεριφορές σε βάρος αθώων ανθρώπων;» 

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, είχε αναφέρει πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε πριν από τη γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών. Ο ίδιος υποστηρίζει πως από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε χτυπήσει την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους.

Τι δείχνει το τάμπλετ

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται το τάμπλετ το οποίο, μετά από εντολή της μητέρας, θάφτηκε με τη μικρή Τζωρτζίνα. Η εκταφή έγινε το πρωί του Σαββάτου.

Οι αρμόδιες αρχές να αναμένεται να το εξετάσουν για να δουν αν μπορούν να προκύψουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης των νεκρών παιδιών.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;