Συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ειλικρινής η περιγραφή του Μάνου Δασκαλήκη» 
Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την 9χρονη Τζωρτζίνα, μίλησε στο MEGA για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

Ο συνήγορος της 33χρονης κάνει λόγο για ειλικρινή περιγραφή του Μάνου Δασκαλάκη κατά την συνέντευξή του. Όπως δήλωσε:

«Είναι ειλικρινές αυτό που λέει πως ήταν ιδανική στον ρόλο της μητέρας.

Είναι ειλικρινής η περιγραφή διότι είναι όμοια και με περιγραφές που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο αλλά με περιγραφές που έχει δώσει ο ευρύτερος κοινωνικός κύκλος.

Πράγματι, παρουσιάζεται από πολλές διαφορετικές πλευρές από αυτόπτες μάρτυρες ως μία στοργική και αν θέλετε ίσως και σε κάποια σημεία υπερπροστατευτική μητέρα. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι ήταν ιδανική στον ρόλο αυτό» 

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, σχετικά με τα όσα περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη προσθέτει ότι οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους είναι ακριβώς πανομοιότητες με αυτές που έχει δώσει η Ρούλα.

Ανέφερε πως εάν στραφούμε στο γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κακό στα τρία της παιδιά προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον του συζύγου της:

«Έχουμε ένα πρώτο περιστατικό με τη Μαλένα, το οποίο από παντού περιγράφεται πως έρχεται σε ένα χρόνο που το ζευγάρι είναι καλά»

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της 33χρονης:

«Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο που το λέει η ίδια και επιβεβαιώνει και ο σύζυγος ότι κατά το χρόνο που έχουμε τα συμβάντα με τη μικρή Μαλένα, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ζευγάρι. Οπότε δεν υπάρχει κίνητρο να προσπαθήσει να επιδιώξει να είναι διαρκώς μαζί με τον σύζυγο» 

Όπως επισήμανε, και οι δύο λένε ότι μέχρι αυτό το σημείο, όλα ήταν μια χαρά. Συνεχίζει και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ακόμη και αν υιοθετήσει κανείς το τρελό σενάριο ότι μία σύζυγος, για να κρατήσει τον σύζυγό της- έχουμε το πρώτο συμβάν που δεν συνδέεται σε αυτό που δίνεται ως σενάριο» 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολούθησε τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ζήτησε αρκετές φορές να κάνει ένα τσιγάρο και να  έχει κάποια σκαμπανεβάσματα.

Σε ό,τι αφορά τη σίτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές, ο δικηγόρος της ανέφερε ότι έχει χάσει έξι κιλά και ότι δεν έχει διάθεση να φάει καθώς είναι σε κακή ψυχολογική διάθεση. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι δεν επικοινώνησαν μετά την προβολή της συνέντευξης του εν διαστάσει συζύγου της. Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος:

«Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι το κρίσιμο ζήτημα που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
  
 0 
 1