Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας»  - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Η υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα συνεχίζει να απασχολεί με ραγδαίες εξελίξεις.

Ο πρόεδρος Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, μίλησε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» για τους θανάτους τριών κοριτσιών στην Πάτρα και αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στο θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Οι θάνατοι των δύο παιδιών εξετάζονται εκ νέου, μετά τα στοιχεία που απέδειξαν πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν εγκληματική ενέργεια.

Ο κ. Λέων τόνισε πως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν το ίδιο και για τους δύο πρώτους θανάτους, με τον ίδιο μηχανισμό, αυτόν της έλλειψης οξυγόνου. Όπως επισήμανε:

«Όσον αφορά το πρώτο παιδί, νομίζω την απάντηση και τη λύση πέρα από την τριμελή επιτροπή, θα δώσει και ο καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής, Μανώλης Αγαπητός και αυτό γιατί τα εύρημα, σε ό,τι αφορά τη Μαλένα είναι αυτά που ανέδειξε ο ίδιος» 

Ο κ. Λέων συνέχισε εξηγώντας πως στην πρώτη έκθεση έχουμε προβλήματα με την καταγραφή της αιτίας θανάτου, καθώς άλλο έχει καταγράψει ο παθολογοανατόμος και άλλο ο ιατροδικαστής. Επίσης, υπάρχουν προβλήματα και στη λήψη των δειγμάτων. Ο ιατροδικαστής τόνισε πως ένα βασικό και ζωτικό όργανο από το οποίο πρέπει να ληφθεί δείγμα είναι ο εγκέφαλος, κάτι το οποίο δε συνέβη στην πρώτη περίπτωση.

Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της Ίριδας, ο κ. Λέων είπε πως τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Σχετικά με τη χθεσινή ανάσυρση του tablet, o ιατροδικαστής ανέφερε πως η διαδικασία δεν έχει ιατροδικαστικό ενδιαφέρον και αφορά αποκλειστικά την αστυνομία καθώς ενδέχεται να αποκαλύψει στοιχεία για την πορεία της κεταμίνης.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε, επίσης, η αναλύτρια λόγου Ευγενία Σαρρή. Η κ. Σαρρή τοποθετήθηκε για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

Όπως υποστήριξε η κ. Σαρρή, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο πατέρας των παιδιών δείχνει να έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να πείσει και δεν το κάνει με λόγο ευθύ και άμεσο, δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Μάλιστα, συμπλήρωσε:

«Η προτεραιότητα του Μάνου Δασκαλάκη είναι ο εαυτός του» 

Η ψυχολόγος, Βέρα Αθανασίου, από τη μεριά της, είπε πως υπάρχει μία έλλειψη συναισθήματος από τους γονείς κάτι το οποίο έχει πυροδοτήσει την έκρηξη συναισθήματος, θυμού, οργής από την κοινωνία.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;