Μάνος Δασκαλάκης: Επιβεβαιώνει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο
Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαιώνει τις «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη, οι Αρχές πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν από πού και από ποιον προμηθεύτηκε αυτή τη δηλητηριώδη ουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος συνομίλησε με τον εν διαστάσει σύζυγο της 30χρονης, Μάνο Δασκαλάκη, επιβεβαιώνονται οι «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί αδιάσειστα τα στοιχεία περί ανεύρεσης κεταμίνης και δηλώνει πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του. Στο σημείο αυτό, πάντως, επισημαίνει ότι η 30χρονη πραγματοποιούσε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών από το διαδίκτυο.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα πως ο ίδιος παραδέχεται, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόταν με φαρμακευτική, ότι η εταιρεία συνεργαζόταν με αποθήκη φαρμακευτικών προϊόντων που διέθετε κτηνιατρικά σκευάσματα.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;