Γιαννόπουλος για Τζωρτζίνα: «Λάβαμε μία αναφορά που μιλούσε για κακοποίηση από την οικογένεια Δασκαλάκη»
Ο Πρόεδρος από «Το χαμόγελο του παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, «άδειασε» τον Μάνο Δασκαλάκη αποκαλύπτοντας ότι δέχτηκαν ανώνυμη αναφορά για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από τη μητέρα της.

Ο Πρόεδρος από «Το χαμόγελο του παιδιού» μίλησε χθες Τετάρτη (6/4) για την καταγγελία που είχε πραγματοποιήθηκε το 2014 και αφορούσε την μικρή Τζωρτζίνα και την κακοποίησή της. Αξίζει να σημειωθεί πως η μικρή Τζωρτζίνα τότε ήταν 10 μηνών.

Η μητέρα της της Ρούλας Πισπιρίγκου δήλωσε στην εκπομπή «Live News» την Τρίτη (5/4) πως η μικρή είχε υποστεί κακοποίηση δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο, αλλά όχι από την κατηγορούμενη, ενώ χθες Τετάρτη (6/4) ο πατέρας των κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης δέχτηκε έξω από τα δικαστήρια την εξής ερώτηση:

«Η πρώην πεθερά σας μίλησε για κακοποίηση δύο φορές της Τζωρτζίνας το ’14…».

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε λάβει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά ήταν για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε, είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ωστόσο, ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος στο «Χαμόγελο του παιδιού» μιλώντας στο Star, περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί με την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν το παιδάκι ήταν μόλις 10 μηνών.

Ειδικότερα, ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε:

«Στις 22/8/14 λάβαμε μία αναφορά από ανώνυμο που μιλούσε για κακοποίηση από την οικογένεια Δασκαλάκη, όπου η μητέρα εθεάθη να χτυπάει το παιδί. Αυτή η αναφορά πήγε με την ένδειξη επείγον στην εισαγγελία πρωτοδικών. Χθες, μάθαμε από τους δημοσιογράφους, ότι στις 25 (του ίδιου μήνα) πήγε στην εισαγγελία η αναφορά και στις 27 πήγε στην ομάδα ειδικής προστασίας του Δήμου Πατρέων. Η έρευνα έγινε την 1η Οκτωβρίου. Η εισαγγελέας μού είπε ότι (η έρευνα) αναφέρεται σε καλές συνθήκες έπιπλα (στο σπίτι) κτλ αλλά δεν υπήρχε ένδειξη κακοποίησης».

Μάλιστα, ο κύριος Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας:

«Η επόμενη επικοινωνία που είχαμε ήταν τον Απρίλιο του 2021 που πήγαμε να στηρίξουμε την οικογένεια στην Πάτρα… Εκεί οι γιατροί μας είπαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την οικογένεια και τους παρακαλέσαμε να μιλήσουν με την Εισαγγελία».

Πηγή φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;