Ρούλα Πισπιρίγκου: Με ποια σκηνή γνωστής ταινίας είχε ταυτιστεί
Ανάμεσα στα όσα ερευνούν οι αρχές είναι και οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

Στο μικροσκόπιο των ερευνών του Ανθρωποκτονιών βρίσκονται τα ηλεκτρονικά αρχεία και τα social media της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να βρεθούν χρήσιμα στοιχεία που θα συμβάλουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Ανάμεσα στα όσα ερευνούν οι αρχές είναι και οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, καθώς κρίνεται ιδιαίτερη η σημασία τους στη διαδικασία προσέγγισης της προσωπικότητάς της.

Στη συγκεκριμένη έρευνα, αίσθηση έχει προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η σκηνή γνωστής ελληνικής ταινίας, με την οποία φαίνεται να είχε ιδιαίτερη σχέση η κατηγορούμενη. Πρόκειται για την ταινία «Ευτυχία» η οποία πραγματεύεται τη ζωή της κορυφαίας Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Το πρώτο βίντεο που έχει ανεβάσει στο facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ παρακολουθεί στην τηλεόραση τη συγκεκριμένη ταινία, είναι από τη σκηνή κατά την οποία η Καριοφυλλιά Καραμπέτη ως “Ευτυχία“, μαθαίνει για το θάνατο της κόρης της από καρκίνο, βγαίνει στο δρόμο και φωνάζει με μια σπαρακτική κραυγή τον πρώην σύζυγό της ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέβασε τη σκηνή που τράβηξε από το κινητό της στις 27 Ιουλίου 2020.

Λίγους μήνες μετά, στις 18 Δεκεμβρίου του 2020, ανεβάζει και την επόμενη σκηνή της ταινίας που η πρωταγωνίστρια ουρλιάζει για τον θάνατο της κόρης της. Είναι η στιγμή που η Καραμπέτη ουρλιάζει «έχασα την κόρη μου». Το 2019 η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε χάσει τη Μαλένα.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1