Ντάνειλ Νούρκα: «Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού, ήμασταν τυχεροί»
Ο Ντάνιελ Νούκρα, από την επιτυχημένη σειρά «Συμπέρθεροι απ' τα Τίρανα», μίλησε σε συνέντευξή του για το αν έχει βιώσει ρατσισμό και για την μετάβαση από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ένας ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέρθεροι απ’ τα Τίρανα». Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλου στην επιτυχημένη κωμική σειρά, αλλά και για τη μετάβαση από την Αλβανία στην Ελλάδα με τους γονείς του. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο αν δέχθηκαν κάποιου είδους ρατσισμό.

Όπως δήλωσε αρχικά ο Ντάνιελ Νούρκα:

«Γεννήθηκα στην Αλβανία κι όταν ήμουν πέντε χρονών ήρθαμε στο μαγευτικό Κιάτο Κορινθίας. Ήρθε πρώτα ο μπαμπάς και μετά η μαμά, εγώ κι η αδερφή μου. Θυμάμαι τη μετάβαση, έχω αναμνήσεις από πολύ μικρός» 

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί. Ήξερα μόνο τη φράση τι είναι αυτό. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά κι έμαθα πολύ γρήγορα τη γλώσσα. Μέσα σε δύο μήνες μπορούσα να συνεννοηθώ» 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;