Only Murders in the Building: Πότε επιστρέφει η επιτυχημένη κωμική σειρά - Το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου
Το «Only Murders in the Building» επιστρέφει με την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της.

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής τηλεοπτικής σεζόν ήταν η νέα σειρά του Hulu, «Only Murders in the Building». Η κωμική σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστές τους Selena Gomez, Martin Short και Steve Martin αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και, μάλιστα, έχει κερδίσει πολλές υποψηφιότητες σε διάφορα τηλεοπτικά βραβεία. Τώρα, έχουμε το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, αλλά και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν μας δείχνει ένα sneak peek στους νέους χαρακτήρες. Το ολιγόλεπτο βίντεο μας προϊδέαζει σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε στην νέα σεζόν, καθώς οι «Charles, Oliver και Mabel προσπαθούν να αναγνωρίσουν τον δολοφόνο του Bunny Folger, του προέδρου του Arconia, του κτηρίου όπου κατοικούν». Στο τρέιλερ βλέπουμε και την Cara Delevingne ως Alice, αλλά και την Amy Schumer ως μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού της.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφει το αγαπημένο μας τρίο, ενώ στους νέους χαρακτήρες θα δούμε τους ηθοποιούς Shirley MacLaine και Michael Rapaport. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη για τη δεύτερη σεζόν της σειράς:

«Το τρίο είναι πλέον μπλεγμένο στον φόνο και το κύριο θέμα ενός ανταγωνιστικού podcast. Επιπλέον, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους εκκεντρικούς χαρακτήρες που κατοικούν το σύμπλεγμα κτιρίων του Upper West Side, που όλοι νομίζουν ότι έχουν διαπράξει τη δολοφονία»

Η δεύτερη σεζόν του «Only Murders in the Building» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουνίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Only Murders in the Building (@onlymurdershulu)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;