Το περιοδικό Empire μας προετοιμάζει για το τι θα δούμε στο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»
Καθώς η πρεμιέρα του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» πλησιάζει, έχει αρχίσει η διαφημιστική καμπάνια και έχουμε νέα εξώφυλλα από το περιοδικό Empire που μας δίνουν μία μικρή ματιά στο τι να περιμένουμε από την ταινία.

Μετά το «Spider-Man: No Way Home», το MCU μας έχει προετοιμάσει για το επόμενο κεφάλαιό του το οποίο αναμένεται να κορυφωθεί με το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness». Μάλιστα, η ταινία αναμένεται να είναι αυτή με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για το 2022. Τώρα, έχει ξεκινήσει τη διαφημιστική της καμπάνια και μας χάρισε μοναδικά εξώφυλλα μέσα από το περιοδικό Empire.

Το Empire, που φημίζεται ως ένα από τα περιοδικά που ασχολούνται με τις ταινίες, μας χαρίζει ακόμα μία ματιά στη νέα ταινία του MCU με πρωταγωνιστή τον Denedict Cumberbatch και την Elizabeth Olsen ως Doctor Strange και Wanda (Scarlet Witch) αντίστοιχα. Τα εξώφυλλα του περιοδικού ρίχνουν λίγο φως στο υπόλοιπο καστ και τους χαρακτήρες που αναμένεται να δούμε στη δεύτερη περιπέτεια του Doctor Strange.

Πιο συγκεκριμένα, ρίχνουμε μια ματιά στους χαρακτήρες, όπως θα τους δούμε στην ταινία, δηλαδή τους Benedict Cumberbatch στον ομότιτλο ρόλο, Chiwetel Ejiofor ως Mordo, Benedict Wong ως Sorcerer Supreme, Elizabeth Olsen ως Wanda, Xochitl Gomez ως America Chavez και Rachel McAdams ως Christine Palmer. Επιπλέον, τα εξώφυλλα κρύβουν πολλά easter eggs για τους φανς του MCU και για όσους τους αρέσει να ψάχνουν για τις εκπλήξεις που θα δούμε στη νέα ταινία.

Δες τα μοναδικά εξώφυλλα και ετοιμάσου για μία τρελή περιπέτεια στο Multiverse.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Empire Magazine (@empiremagazine)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Empire Magazine (@empiremagazine)

Μπορείς να διαβάσεις ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;