Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ αφαίρεσε τη ρωσική σημαία από το προφίλ του στο Instagram
O Ρώσος τενίστας έσβησε το emoji με τη σημαία της χώρας του από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ φέρεται πως δεν συμφωνεί με τον πόλεμο που κάνει ο Πρόεδρος της Ρωσίας στην Ουκρανία, που έχει ως αποτέλεσμα 100δες νεκρούς, χιλιάδες πρόσφυγες και καταστροφές, ενώ ο φόβος για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και μάλιστα πυρηνικό με ολέθριες συνέπιες για την ανθρωπότητα εξαιτίας της Ρωσίας, είναι μεγάλος, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον πλανήτη.

Ο Ρώσος τενίστας προχώρησε σε μια κίνηση που ίσως σημαίνει αρκετά. Προκειμένου να διασφαλίσει την καριέρα του που βρίσκεται στα καλύτερά της, καθώς αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του, θέλησε να αποστασιοποιηθεί από όσα κάνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο κύμα των κυρώσεων της Ευρώπης εναντίων της Ρωσίας, ο σπουδαίος άσσος της αντισφαίρισης αφαίρεσε το emoji με τη σημαία της πατρίδα του από το bio του στο profile του στο Instagram.

Βέβαια στην αντίστοιχη σελίδα του στο Twitter παραμένει η ρωσική σημαία. Η κίνηση του σχολιάστηκε και από τα ΜΜΕ στην πατρίδα του, με τον ίδιο μέχρι στιγμής να μην έχει δώσει εξηγήσεις για την κίνησή του αυτή και το αν σημαίνει κάτι.

Η σελίδα του Μεντβέντεφ πριν

και μετά την αλλαγή που έκανε με την αφαίρεση της ρωσικής σημαίας

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;