Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη: «Το θέμα είναι η συναίνεση - Σημασία έχει πως το όχι είναι όχι»
Μέσα από το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, η Τζεφ Μοντάνα ξέσπασε για όσα βίωσε και συνεχίζει να βιώνει.

Μετά από δύο διακοπές η δίκη Λιγνάδη ξεκίνησε επί της ουσίας σήμερα Πέμπτη (3/3). Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης για τον συνήγορο του κ. Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος προέβη σε προσβλητικές δηλώσεις για τα διεμφυλικές δηλώσεις για τα διεμφυλικά άτομα, ενώ προηγουμένως είχε προσβάλλει την ίδια την Τζεφ Μοντάνα με τις δηλώσεις του.

Ειδικότερα, μέσα από το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, η Τζεφ Μοντάνα ξέσπασε για όσα έχει βιώσει και θέλησε να τονίσει τα εξής:

«Δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου, δεν είμαι δικηγόρος, δεν είμαι ψυχολόγος, δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι αστυνομικός. Είμαι και εγώ θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη».

Και συνέχισε προσθέτοντας:

«Όσο δύσκολο, επίπονο, επώδυνο μού είναι να βγαίνω και να μιλάω για αυτό, θεωρώ ότι είναι το σωστό. Προσπαθώ να εκφράζω αυτή την αλήθεια και τα γεγονότα που έχουν συμβεί για να βγει η αλήθεια και επιτέλους να δικαιωθούμε τα θύματα. Το θέμα είναι η συναίνεση. Δεν έχει σημασία αν είσαι τρανς, αν είσαι γκέι, αν είσαι στρέιτ, αν είσαι πλούσιος, αν είσαι φτωχός, μαύρος, άσπρος, Έλληνας ή μη. Σημασία έχει πως το όχι είναι όχι και το δεν θέλω είναι δεν θέλω από όπου κι αν προέρχεται».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;