«Euphoria»: Είναι και επίσημα η πιο επιτυχημένη σειρά του HBO
Το HBO αποκαλύπτει πως το «Euphoria» έχει γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία του μετά το «Game of Thrones».

Μετά την ανατρεπτική νίκη της Zendaya στα βραβεία Emmy του 2020, για την ερμηνεία της στη σειρά του HBO, «Euphoria», πολλοί ήταν εκείνοι που κάνανε catch-up με τη δραματική εφηβική σειρά. Έτσι, μετά και τα δύο χρόνια που η πανδημία έβαλε ένα στοπ στις παραγωγές, το «Euphoria» επέστρεψε και φαίνεται ότι έχει κερδίσει ένα μεγαλύτερο κοινό.

Η σειρά με πρωταγωνίστρια τη Zendaya σημείωσε ακόμα ένα ρεκόρ τηλεθέασης με το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν που προβλήθηκε την Κυριακή, προσελκύοντας 6,6 εκατομμύρια θεατές. Σύμφωνα με το HBO, τα επεισόδια της 2ης σεζόν «Euphoria» έχουν πλέον κατά μέσο όρο 16,3 εκατομμύρια θεατές. Αυτή είναι και η καλύτερη απόδοση για οποιαδήποτε σεζόν σειράς του HBO τα τελευταία 18 χρόνια. Η μόνη σειρά του συνδρομητικού καναλιού που κατόρθωσε να φτάσει σε υψηλότερα ποσοστά είναι το «Game of Thrones». Μέχρι σήμερα, η τηλεθέαση της πρεμιέρας της 2ης σεζόν πλησιάζει τα 19 εκατομμύρια θεατές στις Η.Π.Α μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες του HBO.

Το «Euphoria» ήταν για άλλη μια φορά ο κορυφαίος τίτλος του HBO Max στις ΗΠΑ για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα, ενώ ήταν επίσης η κορυφαία σειρά για την εβδομάδα τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στην Ευρώπη.

Όπως είχε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα το Variety, ο μέσος όρος θεατών του «Euphoria» ανά επεισόδιο είχε ήδη αυξηθεί σχεδόν 100% από την πρώτη του σεζόν, μετά την προβολή των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων της δεύτερης σεζόν. Μάλιστα, η σειρά σημείωσε επίσης υψηλή τηλεθέαση όταν προβλήθηκε απέναντι από το Super Bowl 2022 στις 13 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, το «Euphoria» έχει γίνει η σειρά της δεκαετίας με τα περισσότερα tweets στην Αμερική. Η σειρά έχει συγκεντρώσει πάνω από 34 εκ. tweets.

Αξίζει να σημειωθεί πως το HBO έχει, ήδη, ανανεώσει τη σειρά για τρίτη σεζόν.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;