To «Euphoria» με πρωταγωνίστρια την Zendaya θα έχει και 3η σεζόν!
Το HBO ανακοίνωσε πως ανανεώνει το «Euphoria» και για τρίτη σεζόν.

Μία ακόμα σειρά του HBO έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το «Euphoria», το teen-drama που μας έχει βάλει για τα καλά στην πραγματικότητα της Gen Z και δε φοβάται να πάρει ρίσκα. Τώρα, έγινε γνωστό ότι η σειρά θα έχει και τρίτη σεζόν.

Η βραβευμένη με Emmy σειρά με πρωταγωνίστρια την Zendaya μας μεταφέρει στα χρόνια Λυκείου και σε συνδυασμό με τη μεθυστική έλξη και το θόρυβο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν εισβάλει στην καθημερινότητα των σημερινών εφήβων, η σειρά εβδομάδα την εβδομάδα μας προσφέρω κάτι φρέσκο και διαφορετικό. Μάλιστα, τα τρία πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν έχουν καταφέρει να διπλασιάσουν τους τηλεθεατές σε σύγκριση με την πρώτη σεζόν.

Το επεισόδιο πρεμιέρας της 2ης σεζόν στις 9 Ιανουαρίου έχει συγκεντρώσει συνολικά 14 εκατομμύρια θεατές στο HBO και το HBO Max μέχρι σήμερα. Αυτό είναι κοντά σε μια αύξηση 100% από το μέσο μέγεθος κοινού των 6,6 εκατομμυρίων που προέκυψε από τα επεισόδια της πρώτη σεζόν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2019. Επιπλέον, η πρεμιέρα της 2ης σεζόν ήταν Νο. 1 στα social media, κάτι που είχε να γίνει για σόου από συνδρομητική πλατφόρμα από το τελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones» τον Μάιο του 2019.

Η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγραμματισμού του HBO, δήλωσε:

«Ο Sam, η Zendaya και ολόκληρο το καστ και το συνεργείο του «Euphoria» έχουν φτάσει τη 2η σεζόν σε εξαιρετικά ύψη, προκαλώντας την αφηγηματική σύμβαση και τη μορφή, διατηρώντας παράλληλα την καρδιά της.

Δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη τιμή να συνεργαστούμε με αυτήν την προικισμένη, εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα ή να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας μαζί τους στην 3η σεζόν.»

Η σειρά ακολουθεί τη 17χρονη ναρκομανή Rue (Zendaya), η οποία πρέπει να βρει ελπίδα και να επιβιώσει, ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει τις πιέσεις και τη σύγχυση της αγάπης και της απώλειας ανάμεσα στον κύκλο των φίλων και των εχθρών της στην πόλη του East Highland. Στη 2η σεζόν πρωταγωνιστούν επίσης οι Hunter Schafer, Nika King, Colman Domingo, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid, Austin Abrams και Chlogee. Κεράσι.

Το «Euphoria» είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ισραηλινή μίνι σειρά των Ron Leshem και Daphna Levin. Η δημιουργία της σειράς, το σενάριο, η σκηνοθεσία και η εκτελεστική παραγωγή γίνεται από τον Sam Levinson, σε συνεργασία με το στούντιο A24. Οι Leshem και Levin είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς μαζί με τον Levinson, καθώς και τους Kevin Turen, Ravi Nandan, Drake, Adel “Future” Nur, Will Greenfield, Ashley Levinson, Hadas Mozes Lichtenstein και Zendaya.

Το φινάλε της σεζόν 2 του «Euphoria» προβάλλεται στις 27 Φεβρουαρίου.

Με πληροφορίας από Variety

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;