Δύο ταινίες και Τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Νέες σειρές και ταινίες που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Η εβδομάδα που μας πέρασε έφερε νέες σειρές και ταινίες για όλους. Από μία σειρά που βασίζεται σε ένα αληθινό σκάνδαλο του Hollywood, μία νέα ταινία του Roland Emmerich, αλλά και τη δεύτερη σεζόν μίας σειράς του Netflix. Εσύ τι θα δεις αυτό το ΣουΚου;

Ταινίες

Moonfall

Ο Roland Emmerich έρχεται με νέα ταινία που… έχει να κάνει και πάλι με το τέλος του κόσμου. Μια μυστηριώδης δύναμη βγάζει το φεγγάρι έξω από την τροχιά της Γης, ωθώντας το προς μια σειρά από συγκρούσεις. Απομένουν λίγες μόνο εβδομάδες προτού οι συνέπειες γίνουν καταστροφικές για την ανθρωπότητα, όταν μια πρώην αστροναύτης πιστεύει πως έχει τη λύση. Οι μόνοι, όμως, που την πιστεύουν είναι ένας παλιός συνάδελφός της και ένας συνωμοσιολόγος. Τότε οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι προς τη Σελήνη όπου θα διαπιστώσουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεύουμε. Η ταινία έχει ένα all-star cast που οδηγούν οι Halle Berry και Patrick Wilson.

Η Μεγάλη Απόδραση

Μία πιο σινεφίλ επιλογή είναι αυτή η ταινία του Σεμπαστιάν Μεζέ. Στη μεταπολεμική Γερμανία ο Χανς φυλακίζεται επανειλημμένα γιατί είναι ομοφυλόφιλος. Η μόνη σταθερή σχέση στη ζωή του γίνεται εκείνη με τον επί σειρά ετών συγκρατούμενό του Βίκτορ, έναν καταδικασμένο δολοφόνο.

Σειρές

Pam & Tommy

Η νέα σειρά με πρωταγωνιστές τους Lily James και Sebastian Stan κάνει μία βουτιά σε μία από τις ιστορίες που συγκλόνισε το Hollywood. Η διαρροή του sex tape της Pamela Anderson και του τότε συντρόφου της, Tommy Lee, είναι το κεντρικό θέμα μίας μίνι σειράς που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και είναι από τα must-watch της σεζόν. Τη σειρά σκηνοθετεί ο Craig Gillespie («I, Tonya», «Cruella»).

Raising Dion

Η πρώτη σεζόν μας σύστησε στους Nicole και τον Dion, που αντιμετωπίζουν την απώλεια του συζύγου της Nicole, Mark, που είχε υποδυθεί ο Michael B. Jordan. Ο Dion, όμως, έχει υπερφυσικές δυνάμεις και στον δεύτερο κύκλο θα δούμε μητέρα και γιό να έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα που είδαμε να εκτυλίσσονται στην πρώτη σεζόν της σειράς του Netflix.

Ο Όρκος

Η ΕΡΤ φέρνει ακόμα μία σειρά που θα μας συντροφεύσει τα βράδια του Σαββάτου με διπλά επεισόδια. Η σειρά θα αποτελείται από 36 επεισόδια. «Ο όρκος», ένα συγκλονιστικό σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και σενάριο Τίνας Καμπίτση, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1