«True Detective»: Θα επιστρέψει και για τέταρτη σεζόν η επιτυχημένη σειρά;
Ετοιμάζει μία ακόμα σεζόν του «True Detective» το HBO ;

Μία από τις σειρές του HBO, που έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και έχει κερδίσει μία πλειάδα βραβείων, είναι το «True Detective». Η πολυσυζητημένη σειρά, που ο πρώτος κύκλος της θεωρείται μέχρι και σήμερα μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σεζόν σειράς, φαίνεται πως θα επιστρέψει!

Το «True Detective» αποτελεί, σίγουρα, μία από τις πιο πολυσυζητημένες και αγαπημένες σειρές του HBO. Αν και δεν ήταν όλες οι σεζόν της τόσο επιτυχημένες, όσο η πρώτη, έχει καταφέρει η σειρά να κερδίσει ένα fan base που ανυπομονεί για καινούριες ιστορίες και νέα μυστήρια.

Στις αρχές του 2021 το HBO είχε αναφέρει πως σκέφτεται να εξερευνήσει και άλλα πιθανά σενάρια μετά και την αποχώρηση του δημιουργού της σειράς Νικ Πιζολάτο. Τώρα, φαίνεται πως μια τέταρτη σεζόν είναι στα σκαριά. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter ένας από τους διευθυντές του HBO/HBO Max, ο Κέισι Μπλόις υποστήριξε πως:

«Έχουμε αναπτύξει διάφορες ιδέες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.»

Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν το «True Detective» θα συνεχίσει να έχει τη μορφή ανθολογίας και, γενικότερα, ποια μορφή θα πάρει η νέα σεζόν της. Λέτε να δούμε και την επιστροφή κάποιων παλιών αγαπημένων; Πολύ θα το θέλαμε!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;