Το TikTok θέλει να αυξήσει τον χρόνο διάρκειας στα video
Ενδέχεται το TikTok να μεγαλώσει τη διάρκεια των βίντεο που μπορεί να ανεβάσει κανείς στην πλατφόρμα.

Το TikTok είναι η πλατφόρμα που αγαπήθηκε μέσα στην πρώτη καραντίνα από τον κόσμο, ενώ συνέχισε να αναπτύσσεται αποκτώντας περισσότερους fans όσο περνάει ο καιρός. Μέχρι στιγμής οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν βίντεο διάρκειας έως και 3 λεπτά στο TikTok, κάτι που η πλατφόρμα σκέφτεται να αλλάξει αυξάνοντας τον χρόνο των videos.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού το TikTok έχει ήδη αυξήσει τη διάρκεια των βίντεο από το 1 λεπτό στα 3 λεπτά με πολλούς να εκτιμούν πως η συνολική διάρκεια θα μπορούσε να φτάσει έως και τα 5 λεπτά. Σε περιορισμένους χρήστες γίνονται και κάποιες δοκιμές για βίντεο που έχουν διάρκεια 10 λεπτά, κάτι που θα αποτελούσε μεγάλη αλλαγή στην πλατφόρμα που ξεκίνησε από βίντεο ενός λεπτού.


Αυτή η κίνηση του TikTok έρχεται με σκοπό να αυξήσει τα διαφημιστικά έσοδά του βάζοντας ουσιαστικά περισσότερες διαφημίσεις μέσα σε ένα βίντεο. Σημειώνεται, όμως, ότι σε σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε οι χρήστες είπαν ότι προτιμούν τα βίντεο μικρής διάρκειας από εκείνα με διάρκεια πέραν του 1 λεπτού.

Το TikTok αυτή τη στιγμή έχε περίπου 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως και ανταγωνίζεται του «γίγαντες» των κοινωνικών δικτύων, όπως το Facebook, το Instagram και το YouTube. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν το TikTok θα προχωρήσει και επισήμως στην αύξηση της διάρκειας των βίντεο, πάντως οι περιορισμένες δοκιμές σε χρήστες είναι αποθαρρυντικές αφού δεν τους άρεσαν τα μεγαλύτερα σε διάρκεια βίντεο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;