TikTok: Η Lindsay Lohan αναπαριστά μία σκηνή από το «The Parent Trap» και γίνεται viral
Η Lindsay Lohan ανεβάζει βίντεο στο TikTok και μας «ταξιδεύει» πίσω στον χρόνο!

Η γνωστή και διάσημη ηθοποιός, Lindsay Lohan, τον Φεβρουάριο έκανε TikTok και ήδη έχει ανεβάσει μερικά βίντεο. Αυτό όμως που έχει ήδη ξεχωρίσει είναι το πιο πρόσφατο βίντεο που μας «ταξιδεύει» πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο μακρινό 1998 που κυκλοφόρησε το «The Parent Trap».

Στην ταινία η Lindsay Lohan έπαιξε τον ρόλο των διδύμων Άννι και Χάλι, οι οποίες ούσες δίδυμες χωρίστηκαν ως μωρά, όταν οι γονείς τους χώρισαν. Αργότερα, ξανασυναντήθηκαν σε μία καλοκαιρινή κατασκήνωση και αποφάσισαν να συνωμοτήσουν για να τα ξαναβρούν στους γονείς τους, κάτι που τελικά κατάφεραν.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε η Lindsay Lohan πριν από λίγες ημέρες στο TikTok, η ηθοποιός αναβιώνει μία από τις σκηνές της αγαπημένης ταινίας «The Parent Trap» και γίνεται ξανά η Χάλι και η Άνι.

«Ναι, θέλεις να μάθεις τη διαφορά μεταξύ μας;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ως Χάλι.

Στη συνέχεια αλλάζε και γίνεται η Άννι απαντώντας στην αδερφή της: «Εγώ έχω μάθημα και εσύ όχι».

Στη λεζάντα του βίντεο η Lindsay Lohan έγραψε «Το άκουσες εδώ πρώτα».


Η συγκεκριμένη σκηνή, είναι η στιγμή που η Χάλι και η Άννι έρχονται αντιμέτωπες στην ξιφασκία. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφάτως έγινε ένα reunion του cast της ταινίας που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό με τη Lindsay Lohan να δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Δεν ένιωθα ότι δούλευα. Απλώς ένιωθα σαν μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία για μένα και πολύ διασκεδαστική. Οι γονείς μου χώριζαν τη στιγμή που συνέβαινε όλο αυτό και με διευκόλυνε πολύ να παίξω αυτούς τους χαρακτήρες που το ανακάλυπταν».

Δείτε το βίντεο στο TikTok:

@lindsaylohan you heard it here first. #theparenttrap ♬ original sound – MD

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;