Η Paramount ετοιμάζει τρίτη ταινία «Sonic the Hedgehog» και μία live action σειρά
Η Paramount αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον του franchise με πρωταγωνιστή τον «Sonic the Hedgehog».

Ήρθες η εποχή όπου τα μεγάλα στούντιο του Hollywood κάνουν συναντήσεις με τους επενδυτές και αποκαλύπτουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Έτσι και η Paramount, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να συνεχίζει να “παίζει” στον κόσμο του «Sonic the Hedgehog».

Το στούντιο βρήκε μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση με την πρώτη ταινία του «Sonic», που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 και συγκέντρωσε πάνω από 319 εκ. δολάρια παγκοσμίως. Αν δεν ήταν η πανδημία του κορωνοϊού, ίσως η ταινία να είχε καταφέρει να κάνει ακόμα μεγαλύτερες εισπράξεις.

Ενώ, η δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον γνωστό χαρακτήρα των βιντεοπαιχνιδιών δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στις αίθουσες, η Paramount ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μία τρίτη ταινία του «Sonic». Δε ξέρουμε ακόμα ποιους νέους χαρακτήρες που αγαπήσαμε μέσα από τα βιντεοπαιχνίδια θα δούμε, αλλά είναι σίγουρο πως ο Ben Schwartz επιστρέφει ως η φωνή του εμβληματικού χαρακτήρα, μαζί με τους Jim Carrey και τον James Marsden. Ο σκηνοθέτης Jeff Fowler επιστρέφει, επίσης, για τη συνέχεια του franchise, μαζί με τους συγγραφείς Pat Casey και Josh Miller.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonic the Hedgehog (@sonicmovie)

Επίσης, το στούντιο αποκάλυψε πως ετοιμάζει και μία live action σειρά για την streaming πλατφόρμα, Paramount+, η οποία θα έχει ως επίκεντρο τον Knuckles, του Idris Elba, και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Τον χαρακτήρα θα τον δούμε στην μεγάλη οθόνη μέσα από τη δεύτερη ταινία του «Sonic», τον Απρίλιο του 2022. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα περισσότερο για τη σειρά αυτή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonic the Hedgehog (@sonicmovie)

Όλα αυτά, ανακοινώθηκαν την Τρίτη ως μέρος της ημέρας των επενδυτών του στούντιο που υπογράμμισε την επιθυμία της Paramount να δημιουργήσει franchise με κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και streaming περιεχόμενο.

Φαίνεται, πως η Paramount μπαίνει για τα καλά στο λεγόμενο «streaming wars»!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;