The Weeknd: Κάνει
Η νέα χρονιά είναι εδώ και ο Weeknd έχει έτοιμη τη νέα του δουλειά.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και ιδιαίτερους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο The Weekndανακοίνωσε μέσω ενός σύντομου (αλλά πολλά υποσχόμενου trailer) ότι την προσεχή Παρασκευή 7 Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο Dawn Fm.

Κρίνοντας από το trailer ο The Weeknd θα δημιουργήσει για ακόμη μία φορά ένα δικό του οπτικοακουστικό σύμπαν μέσω της μουσικής και των κλιπ, ενώ στην προσπάθειά του να μεταδώσει το μήνυμα που θέλει θα τον βοηθήσουν και άλλοι celebrities, όπως οι Jim Carrey, Quincy Jones, Tyler, Creator, Lil Wayne, και Oneohtrix Point Never. Μάλιστα, στο video φαίνεται πως αποκαλεί το νέο δικό του σύμπαν ως “a new sonic universe” και κρίνοντας από όσα είδαμε, δικαίως το αποκαλεί έτσι.

Στο τέλος μάλιστα ακούγεται η υπόκωφη φωνή του Jim Carrey σε ένα αρκετά dark σκηνικό, το οποίο μοιάζει με φυσική συνέχεια του προηγούμενου άλμπουμ με τίτλο After Hours να λέει:

“Ακούτε τον 103.5 Dawn FM. Βρίσκεστε στο σκοτάδι για πολύ καιρό. Είναι να περπατήσετε προς το φως και να αποδεχτείτε τη μοίρα σας με χέρια ανοιχτά”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;