Η Warner Bros. μας δίνει μία μικρή γεύση από τις νέες ταινίες του DCEU
Τα «Aquaman and the Lost Kingdom», «Black Adam», «The Flash» και «The Batman» ετοιμάζονται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2022 από τη Warner Bros.

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε η Warner Bros. να μας αποκαλύψει μερικά πλάνα από τις ταινίες της DC που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022. Έτσι, είδαμε τις πρώτες εικόνες για τα «Aquaman and the Lost Kingdom», «Black Adam», «The Flash» και «The Batman».

Το βίντεο μας δίνει μία σύντομη ματιά από τον Jason Momoa που στέκεται πάνω από μια κοιλάδα και κάθεται στον θρόνο της Ατλαντίδας. Το εν λόγω sneak peek είναι και τα πρώτα επίσημα πλάνα από την ταινία του Aquaman στην οποία πρωταγωνιστούν, επίσης, η Amber Heard ως Mera και ο Willem Dafoe ως Nuidis Vulko. Το «Aquaman and the Lost Kingdom» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου. Οι Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II και Nicole Kidman θα εμφανιστούν, επίσης, στην ταινία.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε από τη Warner Bros., μας δίνει και μία μικρή γεύση από το «Black Adam», με τον Dwayne Johnson. Στην ταινία που πρωταγωνιστεί ο Johnson θα δούμε και την επίσημη εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη της ομάδας Justice Society of America. Δηλαδή, θα δούμε τους Doctor Fate (Pierce Brosnan), Hawkman (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centineo) και Cyclone (Quintessa Swindell). Μετά από πάνω από μια δεκαετία, που βρισκόταν σε στάδιο ανάπτυξης και παραγωγής, η νέα ταινία του DCEU θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου. Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης οι Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Mo Amer και Uli Latukefu.

Επιπλέον, το κλιπ μας δίνει και μία μικρή γεύση από το νέο κοστούμι του The Flash (Ezra Miller), καθώς και από την επιστροφή του Batman του Michael Keaton. Με πρωταγωνιστές επίσης τους Sasha Calle, Temuera Morrison, Michael Shannon και Kiersey Clemons, το «The Flash» θα έχει και την τελευταία εμφάνιση του Ben Affleck ως Batman. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου.

Με τέσσερις σημαντικούς τίτλους έτοιμους να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2022, η φαίνεται να είναι η χρονιά της DC. Ο τέταρτος τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου και είναι το πολυαναμενόμενο «The Batman», με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson ως Σκοτεινό Ιππότη, καθώς και τη Zoë Kravitz ως Catwoman.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
54'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
54'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;