Ο Michael Keaton θα φορέσει και πάλι την κάπα του Batman και έχουμε την πρώτη teaser εικόνα
Η πρώτη φωτογραφία της στολής του Batman στη νέα ταινία του Flash.

Το DCEU δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές και το μυαλό των φανς όπως το MCU. Όμως, φαίνεται, πως με τη νέα ταινία “The Flash“, η Warner Bros. ετοιμάζει κάτι μοναδικό και θέλει να φέρει στο σήμερα ηθοποιούς και ταινίες από το παρελθόν που άφησαν εποχή. Ένας από αυτούς είναι ο Michael Keaton, που υποδύθηκε τον Batman στην ταινία του 1989 του Tim Burton.

O Michael Keaton έχει επιβεβαιώσει πως θα ερμηνεύσει ξανά το χαρακτήρα του γνωστού χαρακτήρα των κόμικς ως guest star στην πρώτη ταινία του Flash. Τώρα, ο σκηνοθέτης Άντι Μουσέτι, μας χάρισε ένα μικρό teaser για την μεγάλη αυτή επιστροφή.

Έχουν περάσει 32 χρόνια από την πρώτη ταινία “Batman” με σκηνοθέτη τον Tim Burton και πρωταγωνιστές τους Michael Keaton και Jack Nicholson ως Batman και Joker. Η ταινία έμελλε να γίνει κλασική και η ερμηνεία του Keaton έφτασε να μνημονεύεται ως μία από τις καλύτερες ανάμεσα στους ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιππότη.

Ο σκηνοθέτης, Άντι Μουσέτι, που έχει σκηνοθετήσει και τις δύο ταινίας “IT”, έχει αναλάβει να φέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία ενός ακόμα ήρωα της DC Comics, του Flash. Ο Ezra Miller θα βάλει την στολή του γνωστού ήρωα της DC, ενώ, αναμένεται να δούμε έναν ακόμα Batman στην ταινία. Αυτόν του Ben Affleck.

Η παραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει και ο σκηνοθέτης μοιράστηκε στο Instagram μια εικόνα από τη – νέα – στόλη του Μπάτμαν που θα φορέσει ο 70χρονος, πλέον, Keaton. Σε πολλούς, η φωτογραφία θυμίζει μία άλλη κλασσική εικόνα από τους “Watchmen”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Muschietti (@andy_muschietti)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;