Holly Grace: «Είχα ένα βίαιο σχολικό περιβάλλον - Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα»
Η Holly Grace «άνοιξε» την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show».

Ο Θέμης Θεοχάρογλου που είναι ευρέως γνωστός και ως Holly Grace ήταν καλεσμένος χθες Τετάρτη (9/2) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show»Η εντυπωσιακή Drag Queen «συστήθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του μουσικού ριάλιτι «House of Fame», ενώ προσφάτως την είδαμε στην εξαιρετική διαφήμιση της Pantene που απέσπασε πολλά θετικά σχόλια.

Στο πλατό της εκπομπής η Holly Grace πιο αποκαλυπτική από ποτέ μίλησε για το ασταμάτητο μπούλινγκ που δέχεται από τα σχολικά της χρόνια για τη σεξουαλική της ταυτότητα έως και σήμερα, ενώ περιέγραψε το πώς οι γονείς της αντιμετώπισαν την όλη κατάσταση.


Αρχικά, μιλώντας για την αντίδραση των γονιών της όταν μίλησε ανοιχτά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της, αποκάλυψε πως οι γονείς της είχαν διαφορετική αντιμετώπιση.

Πιο συγκεκριμένα, για τη μητέρα της είπε:

«Η μητέρα μου ήταν από πάντα δίπλα μου. Ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly Grace // Themis (@theonlyhollygrace)

Μιλώντας για τον πατέρα της λέει πως η αντιμετώπιση ήταν διαφορετική, καθώς εκείνος ήταν πιο συντηρητικός.

«Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε διαφορετικά, ποτέ δεν καθίσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Εκτίμησα το ταξίδι που έκανε για να φτάσει στην πλήρη αποδοχή. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανάγκη από αγάπη. Οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που σε γεννάει αλλά και αυτή που δημιουργείς», είπε η Holly Grace χαρακτηριστικά.


Επιπλέον, αναφέρθηκε εκτενώς στα παιδιά της χρόνια και το ασταμάτητο μπούλινγκ που δέχτηκε, το οποίο σύμφωνα με όσα είπε συνεχίζεται δυστυχώς έως και σήμερα.

 «Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι’ αυτό. Όλοι μού λένε ότι είναι πολύ περήφανοι για την πορεία μου. Απλά όταν έφυγα από τη Λάρισα και πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα ότι θα κάνω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ, χωρίς να με ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Δεν έχω ανάγκη να ακούσω συγγνώμη. Μακάρι να το αισθάνθηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας υπερήφανα για την εξέλιξή της.

Με αφορμή την πρόσφατη διαφήμιση της Pantene όπου πρωταγωνίστησε μαζί με άλλα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας θυμήθηκε τις φορές που χρειάστηκε να προχωρά με το κεφάλι χαμηλά ρίχνοντας τη φράντζα μπροστά στο πρόσωπο.

Ειδικότερα, η Holly Grace θυμήθηκε τη ζωή της στο σχολείο λέγοντας:

«Είχα ένα βίαιο σχολικό περιβάλλον. Δεν γύριζα στο σπίτι από τον σύντομο δρόμο γιατί μου την είχαν στημένη. Έχει τύχει να με χτυπήσουν, να με απειλήσουν, αλλά συνήθως με έβριζαν».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;