Γιώργος Καράβας: Θα τον δούμε στην κριτική επιτροπή του GNTM του χρόνου;
Γιώργος Καράβας: Η αινιγματική απάντηση του coach στο πλατό του «The 2night Show».

Το γνωστό μοντέλο και coach του GNTM, Γιώργος Καράβας, ήταν χθες Τετάρτη (9/2) καλεσμένος στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων απάντησε στο μέλλον του στον διαγωνισμό μοντέλων και στο αν θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή του επόμενου GNTM, μετά τα εξαιρετικά σχόλια που απέσπασε στον τελευταίο κύκλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)


«Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί. Παρ’ όλα αυτά γίνονται πράγματα τα οποία είναι σε καλό δρόμο. Μόνο αυτό μπορώ να πω στην παρούσα φάση. Το GNTM ως concept δεν έχει παρουσιαστή. Αποτελείται από μια κριτική επιτροπή, έναν coach και τον εκάστοτε καλεσμένο – φωτογράφο. Η Βίκυ είναι η παρουσιάστρια, που στην ουσία εκτός από fashion expert είναι ο άνθρωπος που δίνει τις κάρτες, λέει τα αποτελέσματα και έχει αναλάβει την παρουσίαση του τελικού. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει παρουσιαστής, που είναι ένα μικρό κομμάτι. Υπάρχει η κριτική επιτροπή που συναποφασίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας και συμπλήρωσε:

«Μου αρέσει ο ρόλος μου ως coach στο GNTM και μπορώ να πω όχι. Θα μπορούσα να με δω στην κριτική επιτροπή αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;