Ο Charlie Cox είναι πιο ενθουσιασμένος από τους φανς που επέστρεψε ως Daredevil στο MCU
Ο Charlie Cox εμφανίστηκε ως Daredevil στο «Spider-Man: No Way Home» και δεν μπορεί να περιμένει για τη συνέχεια...

Το «Spider-Man: No Way Home» είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη ταινία της πανδημίας (αλλά και γενικότερα, μία από τις μεγαλύτερες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ) με εισπράξεις πάνω από 1,7 δισ. δολάρια. Μέσα στις πολλές εκπλήξεις που έκρυβε η νέα ταινία του MCU ήταν και η επιστροφή του Charlie Cox ως Daredevil σε μία σκηνή cameo.

Η επιστροφή του ηθοποιού στον ρόλο που τον έκανε γνωστό, έχει συναρπάσει τους φανς και μας έχει κάνει να ανυπομονούμε για το ποιοι άλλοι χαρακτήρες των σειρών της Marvel στο Netflix θα δούμε στο MCU. Ο Kingpin, του Vincent D’ Onofrio, έκανε ήδη το ντεμπούτο του στο «Hawkey». Λέτε η επόμενη να είναι η Jessica Jones της Κrysten Ritter;

Μέχρι τότε, όμως, ο Charlie Cox, μιλώντας στο περιοδικό Supanova, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του που επέστρεψε σε αυτόν τον ρόλο. Και οι φανς, Charlie.

Ο ηθοποιός δήλωσε:

«Αισθάνομαι τόσο τυχερός που επιλέχθηκα για αυτό τον ρόλο και είναι το δώρο που συνεχίζει να δίνει.

Μου άρεσε κάθε λεπτό που τον υποδύομαι. Και έτσι, το να μου ζητηθεί να επιστρέψω και να συμμετάσχω με οποιαδήποτε ιδιότητα είναι απολύτως συναρπαστικό για μένα. Και ελπίζω, δεν θέλω να φανώ άπληστος, αλλά ελπίζω να καταφέρω να κάνω πολλά περισσότερα. Ελπίζω να συμμετάσχω με τρόπο, πολύ περισσότερο για πολλά χρόνια. Ελπίζω να μην τελειώσει ποτέ. Ελπίζω να φτάσει στο σημείο όπου οι άνθρωποι θα λένε, “Είσαι πολύ μεγάλος για να παίξεις αυτόν τον ρόλο”.»

Ρε Feige, δώσε του ανθρώπου μία σειρά για να παίξει τον Daredevil. Το αξίζει!!!

Ο Cox δεν γνωρίζει πιο θα είναι το μέλλον του χαρακτήρα του, αλλά ξέρει μερικά πράγματα, που, φυσικά, δεν μπορεί να μοιραστεί. Όπως υποστηρίζει ο Charlie Cox:

«Προφανώς, είναι πλέον γνωστό ότι είμαι στο Spider-Man.

Λοιπόν ναι. Αλλά για μετά από αυτό, δεν ξέρω, και τα λίγα που ξέρω, προφανώς δεν πρόκειται να πω.

Δε ξέρω ποια είναι τα σχέδιά τους, αλλά ναι, ελπίζω να καταφέρω να κάνω όσα μου επιτρέπεται. Μόνο που είμαστε στο MCU, μου επιτρέπει να κάνω ότι δεν μπορούσαμε πραγματικά να κάνουμε στο Netflix, όπως ότι τώρα μπορώ να αλληλεπιδράσω με άλλους χαρακτήρες του MCU.

Λοιπόν, θα ήταν πολύ ωραίο!

Τα crossover είναι αυτά που θα ήθελα να κάνω στη συνέχεια. Δε ξέρω πώς είναι και δε ξέρω τι σχεδιάζουν και όλα αυτά τα πράγματα. Αλλά υπάρχουν μερικές πραγματικά ενδιαφέρουσες ιστορίες που θα ήθελα να εξερευνήσει ο χαρακτήρας του Daredevil.»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;