Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Ένιωσα ότι με αδίκησαν»
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The 2night Show».

Χθες Τρίτη (1/2) η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM 4, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί ανά καιρούς, αλλά και την σύγκριση που έχει δεχτεί με τη Βίκυ Καγιά.

Φυσικά, μίλησε για τον χώρο του μόντελινγκ που «εισέβαλε» στη ζωή της από την ηλικία των 14 ετών. Αναφέρθηκε στα ταξίδια, την υποστήριξη που είχε από τους γονείς της και τη ζωή της που χωρίζεται ανάμεσα στην Ελλάδα και το Λος Άντζελες.

«Δεν είμαι κατά, απλά σίγουρα πρέπει να γνωρίζει ο γονιός ότι πρέπει να είναι κοντά στο παιδί. Μπορεί το παιδί από μικρή ηλικία να αρχίσει να ταξιδεύει, να είναι μόνο του, σε χώρες που δεν γνωρίζει τη γλώσσα. Πολλά κορίτσια μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Σε μια φωτογράφιση μπορεί το κορίτσι να πάει μόνο του, με κάποιον από το γραφείο.

Εγώ στη φωτογράφιση πήγαινα μόνη μου όσο ήμουν στο σχολείο. Οι γονείς μου μού είχαν πολύ εμπιστοσύνη. Ήμουν ένα ανεξάρτητο παιδί και επειδή είμαι μοναχοπαίδι, περνούσα πολύ χρόνο μόνη μου» είπε μεταξύ άλλων η Ισμήνη Παπασλασοπούλου για τα πρώτα της βήματα στον χώρο και συνέχισε:

«Στο σχολείο δυσκολευόμουν, γιατί ήμουν ένα παιδί μαζεμένο. Δεν ήθελα ο κόσμος να ξέρει πολλά για τη δουλειά μου, γιατί δεν μου άρεσε να με συζητάνε».

Ένα ακόμη θέμα που έθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει στο πλαίσιο του μόντελινγκ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με την ίδια να απαντάει:

«Προσωπικά δεν έχω φτάσει σε κάτι πολύ ακραίο. Δεν χρειάστηκε. Ήμουν τυχερή. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες όμως γιατί έχω συζήσει με πάρα πολλά κορίτσια ανά τα χρόνια. Υπήρχαν μέσα σε αυτά κάποια που περνούσαν πολύ δύσκολα. Μπορεί κάποια να έτρωγε ένα μήλο την ημέρα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ismini Papavlasopoulou (@ismini_mini)

Όσον αφορά το GNTM 4 και την κριτική που δέχτηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε τα εξής:

«Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά. Ήταν κάτι που το γνώριζα. Απλά εγώ πήγα αφότου είχε φύγει, έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και από την ίδια την παραγωγή μού είπαν να μην αγχώνομαι, ότι πάω ως κριτής και θα είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων που θα κάνω τον εαυτό μου όχι για να πάρω κάποιον άλλο ρόλο. Ένιωσα ότι με αδίκησαν.

Εγώ δεν θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα πολλά στον χώρο με κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει. Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;