Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο στο «The Crown»
Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη συμμετοχή του στο «The Crown» και τα μελλοντικά του σχέδια.

Σήμερα Παρασκευή (28/1) ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πήρε τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, «The Crown».

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στον 5ο κύκλο του «The Crown» ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Υπάρχουν κάποιοι casting directors στην Ελλάδα που εγώ δεν τους γνώριζα. Με πήρε μια εκπληκτική γυναίκα την οποία δεν γνώριζα και τώρα έχουμε γίνει φίλοι, η Λυδία Γεωργανά, η οποία βρίσκει Έλληνες ηθοποιούς για ξένες παραγωγές. Με πήρε και μού είπε να κάνω δοκιμαστικό για το «Crown». Νόμιζα στην αρχή πως ήταν πλάκα και είπα «ναι». Έκαναν casting 27 ηθοποιοί και διάλεξαν εμένα για τον ρόλο του Λάτση. Είπα πως τα αγγλικά μου δεν ήταν πολύ καλά και ζήτησα να έχω μαζί μου και βοηθό για να μπορώ να συνεννοηθώ με τον σκηνοθέτη.


Μού είπαν εντάξει αρχικά και μετά λόγω covid μού είπαν πως δεν γίνεται να έχω βοηθό. Λέω και εγώ πως δεν θα πάω και μού λένε τα παιδιά που άκουγαν: Καλά, πας καλά; Χωρίς βοηθό δεν πάω. Επέμεινα τόσο πολύ, που τη δεύτερη μέρα μού είπαν εντάξει για τον βοηθό, τον οποίο πλήρωσαν. Πέρασα υπέροχα στη Μαγιόρκα 10 ημέρες που κάτσαμε και η ίδια cast director με πρότεινε για μια ρωσική σειρά. Φεύγω σε λίγο για Κύπρο. Θα κάνω 9 επεισόδια εκεί και θα είμαι Ελληνολιβανέζος κατάσκοπος».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

21-05-2024

Καλαμαρια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;