Έλενα Χριστοπούλου: Η αντίδρασή της για τη ληστεία στο σπίτι της και την αποφυλάκιση των δραστών
H Έλενα Χριστοπούλου μιλάει για τη ληστεία και την αποφυλάκιση των δραστών, τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν σήμερα Παρασκευή (28/1) καλεσμένη η Έλενα Χριστοπούλουη οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και στην αποφυλάκιση των ληστών που διέρρηξαν το σπίτι της.

Αναφερόμενη στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τη Βίκυ Καγιά είπε:

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγήκε μαζί με τη Βίκυ Καγιά την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν. Δεν βγήκε μόνη της. Είχε τη Βίκυ δίπλα της και έμαθε και πάρα πολλά. Μιλάνε, βεβαίως ξέρω. Η σχέση τους πάει ομαλά. Η Ηλιάνα την πήρε τηλέφωνο».

Και πρόσθεσε στα λεγόμενά της:

«Δεν έχει τύχει να την δω. Αν την δω φυσικά θα της μιλήσω, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της. Εγώ όταν διαφωνώ το λέω, δεν χωρίζω κάτι. Εγώ δεν έχω να λύσω κάτι με κανέναν. Ό,τι ήταν να λύσω τα έχω λύσει, εκεί που ήταν να λυθούν. Από εκεί και πέρα δεν θέλω κάτι άλλο, όλα μια χαρά. Δεν είμαστε τηλεδικαστήριο. Τράβηξε πάρα πολύ. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Είναι μια σχέση δύο άλλων ανθρώπων, δεν έχει να κάνει με εμένα καθόλου. Εγώ ό,τι ήταν να κάνω και να πω το είπα. Είδα πολύ λίγο DWTS. Η Βίκυ Καγιά μού αρέσει σε ό,τι και να κάνει. Είναι μια έμπειρη, πανέξυπνη, δημιουργική γυναίκα. Όπου και αν την βλέπω την θαυμάζω, είναι πάρα πολύ ταλαντούχα».

Ακόμη, μιλώντας για τα επόμενα βήματα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αλλά και για τα δικά της, η Έλενα Χριστοπούλου είπε:

«Βεβαίως και θα συνεχίσει τηλεοπτικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχω ήδη και πολλές προτάσεις για την Ηλιάνα. Δεν αφορούν ζωντανή εκπομπή ή εκπομπή μόδας, αλλά show. Δύο τρεις περιπτώσεις διαφορετικές. Θα μπορούσε να επιστρέψει και στο GNTM, γιατί όχι; Εμένα μού αρέσει το Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Έλενα Χριστοπούλου για τη ληστεία έξω από το σπίτι όπου έμενε με τον Πάνο Καλλίτση, καθώς υπήρξε ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι αποφυλακίστηκαν οι δράστες.

«Από ό,τι διάβασα οι δύο από τους τρεις είναι ελεύθεροι. Ο τρίτος διάβασα τελευταία σε μία εφημερίδα ότι αποφυλακίζεται. Δεν έχω ενημέρωση. Από την εφημερίδα το διάβασα. Με έπιασε πανικός, κρύος ιδρώτας, άρχισα πάλι να κλειδώνω πάλι. Λέω “αυτό είμαστε”. Αν σωφρονίστηκε, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος. Ο ένας νομίζω είχε καταδικαστεί σε 65 χρόνια. Αποφυλακίστηκε ή αποφυλακίζεται σε αυτά τα χρόνια.

Νομίζω ότι με έπιασε κρύος ιδρώτας πάλι. Θα μού φύγει το make up. Κακώς μου το θύμισες. Είχε συμβεί πριν από έξι χρόνια αυτή η ιστορία. Δεν είμαι καλή σε αυτά, ό,τι συνέβη προσπαθώ να το διαγράφω. Αφού ζούμε και είμαστε ζωντανοί… Μακάρι να σωφρονίστηκε, γιατί αν είχε χαθεί μία ανθρώπινη ψυχή, θα λέγαμε άλλα πράγματα τώρα».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;