Νικηφόρος: Αποκαλύπτει γιατί αρχικά δεν ήθελε να συμμετέχει στο «J2US» με την Ιωάννα Τούνη
Ο Νικηφόρος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο πλατό του «The 2night Show».

Χθες Δευτέρα (31/1) ο γνωστός τραγουδιστής, Νικηφόρος, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φετινή συμμετοχή του στο «Just the 2 of Us» στο πλάι της Ιωάννας Τούνη. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον λόγο για τον οποίο αρχικά δεν ήθελε να συμμετέχει στον διαγωνισμό με παρτενέρ του την διάσημη influencer.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος δήλωσε για τον Νίκο Κοκλώνη και την Ιωάννα Τούνη:

«Τον Νίκο Κοκλώνη δεν ήθελα να τον βλέπω, αλλά όταν τον συνάντησα άλλαξα εντελώς γνώμη. Είναι αληθινός και φοβερός εργοδότης. Όταν μού είπαν ότι θα είμαι με την Ιωάννα Τούνη, δεν ήθελα καθόλου, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι είναι πληθωρική και δεν θα είχα ρόλο στη σκηνή. Πίστευα ότι δεν ταιριάζαμε σαν προσωπικότητες, γιατί εγώ είμαι χαμηλών τόνων. Τελικά, γνώρισα ένα πλάσμα που είναι πάρα πολύ καλό παιδί».


Επίσης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον φίλο και συνάδελφό του, Χρήστο Σαντικάι, αλλά το «κονέ» που του έκανε με την Λάουρα Νάργες.

«Η Λάουρα Νάργες είναι ψυχούλα. Είμαστε φίλοι πρώτα. Ήταν εύκολη διαδικασία για μένα, τυχαίνει να είναι και σε σχέση με τον κολλητό μου, τον Χρήστο Σαντικάι, που μού γράφει και τραγούδια» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, όπως είπε στη συνέχεια αυτός ήταν που έκανε το… «κονέ» μεταξύ τους.

«Έβαλα το τρένο στις ράγες. Ο Χρήστος ήταν ερωτευμένος από μικρός με τη Λάουρα. Πήγαινε στο κοινό και την έβλεπε που χόρευε στο “So you think you can dance”».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νικηφόρου εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;