Κι όμως, αυτή τη σκηνή του «Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς» τη γύρισαν 31 φορές
Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι για μία σκηνή της σειράς «Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς» χρειάστηκαν 31 λήψεις για να βγάλουν σωστό αποτέλεσματα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς». Ανάμεσα στα όσα ανέφερε αποκάλυψε πως υπήρξε και μία σκηνή που γυρίστηκε 31 φορές!

Στη συνέντευξή του, ο κ. Αθερίδης μίλησε για όσα απρόσμενα και άγνωστα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς». Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στην ενότητα «Vintage Stories» και μίλησε για την πετυχημένη σειρά του MEGA, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν ξεκίνησε πληρωνόντουσαν με δραχμές και στο τέλος με ευρώ.

Μεταξύ όλων όσων είπε, ο Θοδωρής Αθερίδης προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, καθώς μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τη σκηνή που χρειάστηκαν 31 λήψεις προκειμένου να γυριστεί, καθώς δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πρόκειται για εκείνη που ο Θοδωρής έχει παρενέργειες από τα συμπληρώματα διατροφής που του πήρε η Δήμητρα. Όπως δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός:

“Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ.”

Δες και την εν λόγω σκηνή

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;