Αυτός ο ηθοποιός είχε προταθεί αρχικά για τον ρόλο του
Αυτή η αγαπημένη σειρά, θα μπορούσε να είναι ΠΟΛΥ διαφορετική!

Το “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου ελληνικές σειρές. Έξυπνο χιούμορ, ταλαντούχοι ηθοποιοί και μία αγαπησιάρικη διάθεση που κατέκτησε τις καρδιές χιλιάδων θεατών. Μην ξεχνάς ότι έχουν περάσει πια 15 χρόνια από τότε που παίχτηκε και παρόλα αυτά ο κόσμος συνεχίζει να τη βλέπει.

Ένα από τα πράγματα που έκανε το “Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς” τόσο επιτυχημένο, ήταν η απίστευτη χημεία ανάμεσα στη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη. Ο τρόπος του και το χιούμορ τους ταίριαξαν και δημιούργησαν ένα από τα πιο “πραγματικά” ζευγάρια της διπλανής πόρτας.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, αρχικά για τον ρόλο του άνδρα στο ζευγάρι, είχε προταθεί ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος είναι επίσης ένας από τους πιο συμπαθείς Έλληνες ηθοποιούς.

Ο Αθερίδης μάλιστα, εξήγησε, πως δε δέχτηκε και δεν υπέγραψε για τον ρόλο που προτάθηκε και σε εκείνον, μέχρι που μίλησε ο ίδιος με τον Κόκλα που τον διαβεβαίωσε πως δεν θα δεχόταν τη δουλειά. Κι αυτό γιατί όπως είπε, δεν ήθελε την “κατάρα” κανενός στο νέο αυτό επαγγελματικό ξεκίνημα.

Δείτε και ένα βίντεο που αποδεικνύει πως κάποια πράγματα γίνονται τελικά για καλό:

Δείτε επίσης: «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;» – Πώς προέκυψε η κλασική ατάκα της Δήμητρας Παπαδοπούλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;